Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Αποσύρεται ο Λιανός

Την απόφασή του να αποσυρθεί από τις διαπραγματεύσεις με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Πανιωνίου πήρε ο Ηλίας Λιανός το απόγευμα τη...

Την απόφασή του να αποσυρθεί από τις διαπραγματεύσεις με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Πανιωνίου πήρε ο Ηλίας Λιανός το απόγευμα της Πέμπτης.


Αναλυτικά οι λόγοι που είπε ο κ. Λιανός ότι τον οδήγησαν σε αυτή τη συγκεκριμένη απόφαση:

«Μετά από πολλή σκέψη αποφάσισα να αποσυρθώ από κάθε είδους διαπραγμάτευση με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Όλο αυτόν τον καιρό έκανα από την πλευρά μου ό,τι ήταν δυνατό, προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για την ομάδα.

Παρά τις υποσχέσεις που είχα λάβει για μηδενική διαχείριση, το άνοιγμα της ΚΑΕ μετά τη φετινή χρήση ανήλθε στο ένα εκατομμύριο ευρώ, κάτι που σημαίνει πως τίποτε απολύτως από τα συμφωνηθέντα δεν τηρήθηκε», είπε ο πρώην πρόεδρος της ομάδας της Νέας Σμύρνης και πρόσθεσε: «Η πρόταση που έγινε για την κάλυψη του ανοίγματος αφορούσε μόλις το 1/3 του συνολικού ποσού κι αυτά όχι όλα σε ρευστό, αλλά ένα μέρος τους σε "είδος" και επιπρόσθετα σε βάθος 2,5 χρόνων. Κατόπιν τούτου επιφυλάσσομαι για οποιαδήποτε περαιτέρω ενέργεια με σκοπό να καλυφθεί το άνοιγμα βάση των συμφωνηθέντων και ευρέως γνωστών από την αρχή της φετινής περιόδου».

Επιμέλεια: Φώτης Περιφάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια