Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Θέλουν κόσμο ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για τον τελικό!

Την αντίθεσή τους στην διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας χωρίς κόσμο εκφράζουν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ.  Την προσεχή Πέμπτη αναμένετα...

Την αντίθεσή τους στην διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας χωρίς κόσμο εκφράζουν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ.

 Την προσεχή Πέμπτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί η πρώτη σύσκεψη για το σπουδαίο παιχνίδι των δύο ομάδων, όπου αναμένεται για πρώτη φορά να χρησιμοποιηθεί το Video Assistant Referee σε επίσημο αγώνα στην Ελλάδα, ενώ θα συζητηθεί και το θέμα για την παρουσία ή όχι του κόσμο στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας.

 Αρχικά από τους Θεσσαλονικείς προέκυψε η θέση πως «ούτε γνωρίζουμε, ούτε θέλουμε να συζητήσουμε πιθανότητα κεκλεισμένων». Από την πλευρά της, η ΑΕΚ υπογραμμίζει ότι «οι ποδοσφαιρικοί αγώνες γίνονται με κόσμο και είναι ξεκάθαρο ότι θέλουμε ο τελικός να γίνει με κόσμο».

 Εκείνο που τονίζουν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ είναι πως ο επικείμενος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας πρέπει να αποτελέσει γιορτή του ελληνικού ποδοσφαίρου, χωρίς να συμβεί το παραμικρό, και όλα να ξεκαθαρίσουν στην μεθαυριανή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας.

 Εν τω μεταξύ, η «Ένωση» είχε καταθέσει αίτημα να πραγματοποιηθεί ένα συμβολικό τελετουργικό για τα 100 χρόνια από τη γενοκτονία των Ποντίων, κάτι που αποκρίθηκε θετικά και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ μέσα από σχετική ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια