Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Μπερέτα: Μεγάλος μας στόχος το Τσάμπιονς Λιγκ

Τα προκριματικά του Tσάμπιονς Λιγκ έθεσε ως πρωταρχικό στόχο του ΠΑΟΚ ο προπονητής της ομάδας, Μάριο Μπερέτα, μέσα απο δηλώσεις που παραχώρη...

Τα προκριματικά του Tσάμπιονς Λιγκ έθεσε ως πρωταρχικό στόχο του ΠΑΟΚ ο προπονητής της ομάδας, Μάριο Μπερέτα, μέσα απο δηλώσεις που παραχώρησε μετά το τέλος της πρώτης προπόνησης των "ασπρόμαυρων".  Μάλιστα ο Ιταλός τεχνικόςμ στάθηκε και στην πρωτόγνωρη παρουσία όπως χαρακτήρισε του κόσμου στο γήπεδο.

«Ειλικρινά, δεν έχω ζήσει ξανά κάτι τέτοιο. Είναι πρωτόγνωρο και πολύ όμορφο συναίσθημα για εμένα. Μακάρι να είναι έτσι το γήπεδο κάθε αγωνιστική. Αφού είναι δυνατοί οι οπαδοί μας, θα δουν και μια δυνατή ομάδα», είπε αρχικά ο Μπερέτα αναφερόμενος στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και μιλώντας για τα αγωνιστικά θέματα, υπογράμμισε:

«Ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία αυτή η προπόνηση να κατανοήσω καλύτερα τον τρόπο παιχνιδιού των παικτών. Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν εργομετρικές εξετάσεις, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα μεταβούμε στη Γερμανία, για να πραγματοποιήσουμε εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας».

Ενώ όσον αφορά τους  στόχους του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν: «Αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά στη διάρκεια της προετοιμασίας, ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος».


Επιμέλεια: Αγγελική Κουρεμένου

Δεν υπάρχουν σχόλια