Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Στο "σμαραγδένιο" νησί ο Σούλης

 Tην Πέμπτη αναμένεται να βρεθεί στην Ρόδο, ο νέος τεχνικός των "κυανέρυθρων, Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος  θα έχει έχει μια πρώτη γνω...

 Tην Πέμπτη αναμένεται να βρεθεί στην Ρόδο, ο νέος τεχνικός των "κυανέρυθρων, Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος  θα έχει έχει μια πρώτη γνωριμία με τους παίκτες, που αυτή την εποχή παραμένουν στο νησί, αλλά και τους νεοαποκτηθέντες, Ζουρούδη, Γεωργαλή, Μαθιό, Χατζηφούντα, Τζαφέρη.


Μάλιστα, τους τέσσερις τελευταίους θα τους δει αγωνιζόμενους την Παρασκευή σε φιλικό που θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο (18:30), μετά από επιθυμία του, ενώ θα δοκιμάσει τόσο παίκτες που έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να φορέσουν την φανέλα του Διαγόρα, όσο και παίκτες που είχαν δοθεί δανεικοί

Να σημειωθεί ότι πρώτο λόγο για  διοίκηση είναι τα συμβόλαια των παικτών που λήγουν και η ΠΑΕ θέλει να ανανεωθούν. Πρόταση για να παραμείνουν στον σύλλογο δέχθηκαν οι Πουλόπουλος, Μπριλάκης, Μπακομήτρος, Χρήστου και Ρούσεφ.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες ο μάνατζερ και νομικός σύμβουλος του πρώην ποδοσφαιριστή του Διαγόρα, Κούλης Παύλου, έδωσε προθεσμία στην ΠΑΕ μέχρι την Τετάρτη 30 Ιουνίου, προκειμένου να αποφευχθεί προσφυγή στη FIFA. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν η ομάδα του "σμαραγδένιου" νησιού χρωστάει στον παίκτη 15.000 ευρώ και αφορά σε δόσεις συμβολαίου, μισθούς , δώρο Πάσχα και πριμ συμμετοχής. Η "αργοπορία" αυτή έχει εξαντλήσει την υπομονή του ποδοσφαιριστή.


Eπιμέλεια: Αγγελική Κουρεμένου

Δεν υπάρχουν σχόλια