Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ναυάγιο με Βούκσεβιτς

Δεν ήταν γραφτό τελικά να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού ο Σίμον Βούκσεβιτς. Ο Μαυροβούνιος μεσοεπιθετικός πέρασε με επιτυχία, από ιατρ...


Δεν ήταν γραφτό τελικά να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού ο Σίμον Βούκσεβιτς. Ο Μαυροβούνιος μεσοεπιθετικός πέρασε με επιτυχία, από ιατρικές εξετάσεις, ωστόσο στις τελικές διαπραγματεύσεις - πριν υπογράψει - παρουσιάστηκε διαφωνία!
Πιο συγκεκριμένα, στις τελικές διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές παρουσιάστηκε διάσταση απόψεων και έτσι ο Μαυροβούνιος μέσος δεν υπέγραψε τον ετήσιο δανεισμό του στους “ερυθρόλευκους” από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Ο Βούκσεβιτς βρίσκεται από τη Δευτέρα (28/6) στη χώρα μας, συναντήθηκε με τους Ευάγγελο Μαρινάκη και Σωκράτη Κομινάκη, με τους οποίους προφορικά συμφώνησε. Μάλιστα, μίλησε και σε διάφορε εφημερίδες ως παίκτης του Ολυμπιακού.

Το πρωί της Τρίτης (29/6) πέρασε με επιτυχία τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στα γραφεία της διοίκησης του Ολυμπιακού για να υπογράψει το μονοετές συμβόλαιό του, με το σύλλογο να διατηρεί την οψιόν αγοράς.

Εκεί, όμως, τελικά δεν επήλθε ασυμφωνία στις τελικές διαπραγματεύσεις με τους διοικούντες την ΠΑΕ και ο ερχομός του στον Ολυμπιακό δείχνει πλέον να... ναυαγεί.

Eπιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης


Δεν υπάρχουν σχόλια