Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Zoλώτας: Μας χρειάζεται για άλλοθι...

Την αποχώρηση του απο τα κοινά του Παναθηναϊκού γνωστοποίησε και με ανακοίνωση ο Μιχάλης Ζολώτας ρίχνοντας βολές στον Τζίγγερ. Ο ένας εκ των...

Την αποχώρηση του απο τα κοινά του Παναθηναϊκού γνωστοποίησε και με ανακοίνωση ο Μιχάλης Ζολώτας ρίχνοντας βολές στον Τζίγγερ. Ο ένας εκ των μετοχών της ΠΑΕ συνυπέγραψε την ανακοίνωση των μικρομετόχων το μεσημέρι της Δευτέρας, περί ανάγκης να έρθουν πιο κοντά ο Γιάννης Βαρδινογιάννης με τον Ανδρέα Βγενόπουλο για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, στην συνάντηση να σημειωθεί ότι δεν  συμμετειχέ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ο κ.Ζολώτας αναφέρει στην ανακοίνωση ότι πλέον στο ¨"τριφύλλι" δεν υφίσταται θέμα πολυμετοχικότητας και θα επιστρέψει μόνο αν συμβεί το ίδιο με τους Βγενόπουλο και Πατέρα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ανακοίνωση του μετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Μιχάλη Ζολώτα

Παρακολούθησα πολύ προσεκτικά όλες τις πρόσφατες εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και έχω καταλήξει στα κάτωθι συμπεράσματα:

Δεν υπάρχει καμία σοβαρή αιτιολογία του γιατί αποφάσισε ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης να αντιπαρατεθεί στην απόλυτα επιτυχημένη Προεδρία του κ. Ν. Πατέρα.

Δεν υπάρχει πλέον επί της ουσίας πολυμετοχικότητα αφού ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης έχει ήδη πάρει όλες τις σοβαρές αποφάσεις για τον Παναθηναϊκό. Είναι σαφές ότι τη δική μας παρουσία την χρειάζεται μόνο για άλλοθι και για να χρηματοδοτούμε τα δικά του σχέδια.
Δεν έχει καμία πρόθεση ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης να πουλήσει τις μετοχές του στην ΠΑΕ. Όποιος θέλει να πουλήσει δεν υποτιμά ούτε απαξιώνει τον αγοραστή, ούτε επιτρέπει από τους «φίλους» μιντιακούς μηχανισμούς να τον λασπολογούν διαρκώς και προκλητικά.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν σκοπεύω να παρευρεθώ σε καμία μελλοντική συνάντηση μετόχων, ούτε να συμμετέχω σε καμία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα δραστηριοποιηθώ ξανά σαν μέτοχος αν και εφόσον επιστρέψουν οι κ.κ. Ν. Πατέρας και Α. Βγενόπουλος.

Ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης πρέπει πλέον να αναλάβει τις ευθύνες του εξ΄ολοκλήρου και του εύχομαι, για το καλό του Παναθηναϊκού, καλή επιτυχία.

Eπιμέλεια: Αγγελική Κουρεμένου

Δεν υπάρχουν σχόλια