Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

"Άρεσε" ο Εργοτέλης

Καλή απόδοση «έπιασε» ο Εργοτέλης, αφού στηρίχτηκε για μία ακόμη φορ στην εξαιρετική του άμυνα, που σε 4 φιλικά έχει δεχτεί ένα μόλις γκολ κ...

Καλή απόδοση «έπιασε» ο Εργοτέλης, αφού στηρίχτηκε για μία ακόμη φορ στην εξαιρετική του άμυνα, που σε 4 φιλικά έχει δεχτεί ένα μόλις γκολ και στις αντεπιθέσεις -φωτιά, κατάφερε να κερδίσει με σκορ  2-0 τη Ναϊμέγκεν, ομάδα Α' Ολλανδίας.

Όπως συνηθίζει να κάνει ο Καραγεωργίου χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες , με αυτή του β’ημιχρόνου να δημιουργεί  καλές εντυπώσεις, αφού σε διάστημα δύο μόλις λεπτών, ισάριθμα τέρματα και να καθαρίσουν το ματς.(55’ Βερπακόφσκις, 56’ Καρέλης).

Παράλληλα ο ο προπονητής των Κρητικών, μετά την λήξη της αναμέτρησης, εμφανίσθηκε χαρούμενος, για την προσπάθεια των παικτών του.

«Ηταν ένα ακόμη τεστ για την ομάδα μας. Με την ίδια λογική και το σκεπτικό να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλοι οι παίκτες. Αυτά που ζητάμε σε αυτή τη χρονική στιγμή σε μεγάλο βαθμό τα έδειξαν οι παίκτες μέσα στο γήπεδο. Οπωσδήποτε υπάρχει κούραση και δεν μπορούμε να κρίνουμε πιο αυστηρά. Συνεχίζουμε την προετοιμασία και την προσπάθειά μας για να μας βρει όσο το δυνατόν πιο έτοιμους η έναρξη του πρωταθλήματος».

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Δασκαλάκης, Γιαλούσης, Αλεξόπουλος, Βίσιο, Ρουμπάκης, Μπέτο, Τζούνιορ, Σιάκκας, Χαντί, Λεάλ, Μπούντιμιρ.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Δασκαλάκης, Χίμπλινγκερ, Σαρρής, Σασιασβίλι, Μπερτόσα, Ορφανός, Ολίσε, Ρομάνο, Φραγκουλάκης, Βερπακόφσκις, Καρέλης.

Επιμέλεια: Aγγελική Κουρεμένου

Δεν υπάρχουν σχόλια