Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Έμειναν στο μηδέν...

Στο 0-0 έμεινε το φιλικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης που έγινε κεκλεισμένων των θυρών στου Ρέντη και όπως ήταν φυσικό όλα...

Στο 0-0 έμεινε το φιλικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης που έγινε κεκλεισμένων των θυρών στου Ρέντη και όπως ήταν φυσικό όλα τα βλέμματα ήταν  καρφωμένα στον Άλμπερτ Ριέρα.


 Στο ανεπίσημο ντεμπούτο του λοιπόν ο Ισπανός άσος έδειξε πως θέλει ακόμη δουλειά για να βρεθεί στο επιθυμητό επίπεδο από πλευράς φυσικής κατάστασης και φυσικά να προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον. Ο Ριέρα έπαιξε για 62 λεπτά και είχε ένα καλό διάστημα (30’-45’), όταν ξεδίπλωσε ορισμένες από τις αρετές του και έκανε αισθητή την παρουσία του.  Σε αντίθεση με τον Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος ήταν αποτους καλύτερους μαζί με τον Ζαϊρί στο πρώτο 45λεπτο, όταν και οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κάποια καλά διαστήματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο προπονητές Στην επανάληψη και με τους δύο έκαναν  καλές αλλαγές, ο Αστέρας γενικά έδειξε καλό πρόσωπο, ήταν πιο επικίνδυνος. Στο φινάλε πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τις μεγάλες ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη, όμως, ο Μήτρογλου αστόχησε σε πέναλτι και ο Γιάννης Παπαδόπουλος είχε δοκάρι.

Οι βασικές συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Έβαλντ Λίνεν): Πάρντο(70' Μέγιερι) , Τοροσίδης(59' Επστάιν) , Μπράβο(59' Βάντερσον) , Ποτουρίδης , Αβρααμ Παπαδόπουλος(59' Γιάννης Παπαδόπουλος),  Κατσικογιάννης , Ιμπαγάσα(59' Βασιλόγιαννης) , Όσκαρ(59' Σοϊλέδης) , Ριέρα(59' Νικλητσιώτης) , Μήτρογλου , Ζαϊρι(46'Φετφατζίδης)

Αστέρας Τρίπολης (Βαγγέλης Βλάχος): Αναστασόπουλος( 46' Ντεγκρά), Μπαρτολίνι( 46' Ορόθκο), Φυτανίδης, Πιππίνης(55' Ουριμπάρι), Μπαστία, Κερ, Οντότζι( 46' Ουντότζι), Αργυρόπουλος, Ρομπέρτο(57' Μάρτινς), Καρέρα, Ρίος (52' Λαδάκης).

Eπιμέλεια: Αγγελική Κουρεμένου

Δεν υπάρχουν σχόλια