Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Έφυγε ο Ζησόπουλος, ήρθε ο Ζαχάρια

  Παρελθόν αποτελεί από τον Λεβαδειακό ον Γιώργος Ζησόπουλος. Ο 26χρονος μεσοαμυντικός συναντήθηκε σήμερα με τον Γιάννη Κομπότη,  με τους δύ...

 Παρελθόν αποτελεί από τον Λεβαδειακό ον Γιώργος Ζησόπουλος. Ο 26χρονος μεσοαμυντικός συναντήθηκε σήμερα με τον Γιάννη Κομπότη,  με τους δύο άνδρες να συναινούν στο… διαζύγιο.

Παράλληλα την ίδια ώρα, οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ρουμάνου επιθετικού Ντόρελ Ζαχάρια. Ο 32χρονος φορ αγωνιζόταν, μέχρι πρότινος στη Μπράσοφ, ενώ μεταξύ άλλων έχει συμμετάσχει και στο Τσάμπιονς Λιγκ φορώντας τη φανέλα της Στεάουα Βουκουρεστίου.

Τέλος, όσον αφορά το κομμάτι της προετοιμασίας , από το μεσημέρι της Παρασκευής η αποστολή του Λεβαδειακού βρίσκεται στην Κλεισούρα της Καστοριάς, ενώ το απόγευμα οι παίκτες έκανα και την πρώτη τους προπόνηση στην μακεδονική πόλη.

Ο Γιώργος Φοιρός πήρε μαζί του 25 ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά: Στρατηλάτης, Καρακώστας, Πασχαλάκης, Μουλόπουλος, Χαλούλος, Αλεξίου, Ζαπρόπουλος, Λισγάρας, Προβατίδης, Κόλτζος, Μαχαίρας, Σερτζίνιο, Ταραλίδης, Μπεγκόνια, Τάσιτς, Μουρατίδης, Βασιλείου, Μπάρκογλου, Ναπολεόνι, Ζαχάρια και οι Νέοι: Τσέλλος, Μπουντόπουλος, Νικολακάκης, Παπαχαραλάμπους και Γκριτζά.

Επιμέλεια: Αγγελική Κουρεμένου

Δεν υπάρχουν σχόλια