Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Σπανούλης: Στόχος μας είναι η τετράδα...

Υψηλούς στόχους έθεσε για την Εθνική μας ομάδας για το Μουντομπάσκετ της Τουρκίας, σε δηλώσεις που παραχώρησε ο Βασίλης Σπανούλης.

Υψηλούς στόχους έθεσε για την Εθνική μας ομάδας για το Μουντομπάσκετ της Τουρκίας, σε δηλώσεις που παραχώρησε ο Βασίλης Σπανούλης.


Ο Λαρισαίος γκαρντ του Ολυμπιακού, όπου πέρυσι ήταν ο ηγέτης του αντιπρωσοπευτικού μας συγκροτήματος στην πορεία προς το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας,  ξεκαθάρισε ότι θα τα δώσουν το καλύτερη τους εμφάνιση και σε αυτή την διοργάνωση.


Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βασίλης Σπανούλης:

«Μπήκαμε λίγο δυνατά στην προετοιμασία σε σχέση με πέρυσι, αλλά είναι κάτι λογικό, αφού έχουμε λιγότερο χρόνο μπροστά μας σε σχέση με πέρυσι».

Ενώ στην συνέχεια, είπε:

«Το θετικό είναι ότι γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον πολύ καλά, όπως και το ότι γνωρίζουμε πλέον και τη φιλοσοφία του προπονητή, καθώς συνεργαζόμαστε για δεύτερο χρόνο. Ξέρουμε τι θέλει, τι σκέφτεται, τι ζητά από τον καθένα από εμάς, οπότε όλα γίνονται πιο εύκολα».

Όσον αφορά τις αγωνιστικές ενισχύσεις, επεσήμανε:

 «Υπάρχει μεγαλύτερη ποιότητα με τις προσθήκες τόσο του Διαμαντίδη, όπως και του Τσαρτσαρή που είναι μαζί μας και πάλι. Είναι σίγουρα ένα μεγάλο συν. Και δουλεύουμε όλοι μαζί, για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στην Τουρκία».



Σχετικά με τους εφετινούς στόχους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, τόνισε: «Στόχος μας είναι η τετράδα, ένα μετάλλιο. Αυτός είναι ο μακροπρόθεσμος στόχος μας. Ξεκινώντας ξέρουμε ότι θα πρέπει να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν θέλουμε όμως ούτε να φοβόμαστε να το πούμε, ούτε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Δεν πρέπει να φοβόμαστε να πούμε την αλήθεια, ότι έχουμε ψηλούς στόχους. Το έχουμε δείξει και στο παρελθόν ότι η Ελλάδα ανήκει στις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Θέλουμε να κάνουμε περήφανους όλους τους Έλληνες και να αναδείξουμε την Ελλάδα για ακόμη μία φορά».

Καταλήγοντας: «Είμαι περήφανος που αγωνίζομαι με τη φανέλα της Εθνικής, είναι τιμή για μένα να φοράω τη φανέλα με το εθνόσημο και είναι σημαντικό το γεγονός ότι μαζί με τα άλλα παιδιά μπορούμε να δώσουμε λίγη χαρά στον κόσμο. Αυτό για μένα δεν ανταλλάσσεται και με γεμίζει ικανοποίηση. Θέλουμε να είμαστε εδώ».

Τέλος, να σημειώσουμε ότι η Εθνική θα κάνει σήμερα την τελευταία της προπόνηση στο Καρπενήσι και απο την Τρίτη θα συνεχίσει την προετοιμασία της στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ.

Επιμέλεια: Αγγελική Κουρεμένου

Δεν υπάρχουν σχόλια