Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Βασικός ο «Παπ» με την Άρσεναλ

Τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο Έλληνας στόπερ αγωνίστηκε για παραπάνω από μία...

Τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο Έλληνας στόπερ αγωνίστηκε για παραπάνω από μία ώρα ως βασικός στο παιχνίδι με την Άρσεναλ για το «Emirates Cup» του Λονδίνου. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις (1-1 το τελικό σκορ), όπως έγινε και στον αγώνα της Λιόν με τη Σέλτικ που προηγήθηκε (2-2).


Για 65’ ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αγωνιζόταν στο δεξί άκρο της άμυνας της Μίλαν, φορώντας τη φανέλα των «ροσονέρι». Πλάι του είχε τους Νέστα και Γέπες, μέχρι τη στιγμή που αντικαταστάθηκε από τον πολύπειρο Τζαμπρότα. 

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η Άρσεναλ προηγήθηκε χάρη στο γκολ του Σαμάκ στο 36ο λεπτό, ενώ ο Πάτο ισοφάρισε στο 76’ και χάρισε στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΣΕΝΑΛ: Φαμπιάνσκι, Γκιμπς (46' Σανιά), Κοσιελνί, Βερμάελεν, Φρίμπονγκ (69' Τζουρού), Εμπουέ (46' Κλισί), Γουΐλσιρ, Νασρί, Ροζίτσκι (46' Γουόλκοτ), Σαμάκ (72' Ράνταλ), Αρσάβιν (62' Βέλα).

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Παπασταθόπουλος (65' Τζαμπρότα), Νέστα, Γέπες, Αντονίνι, Αμπάτε (81' Βέρντι), Γκατούζο (62' Μέρκελ), Φλαμινί (76' Στράσερ), Ζέεντορφ, Πάτο (82' Όντο), Μποριέλο (69' Μπερέτα).

Δεν υπάρχουν σχόλια