Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ο Σισέ, ο Ολυμπιακός και η Συγγρού...

Ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν ήρθε στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό για να κάνει… αρπαχτή, όπως διάφοροι… καλοθελητές διέδιδαν. Ο Γάλλος επιθετικός θέλ...

Ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν ήρθε στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό για να κάνει… αρπαχτή, όπως διάφοροι… καλοθελητές διέδιδαν. Ο Γάλλος επιθετικός θέλει να μαθαίνει τα πάντα για τον Παναθηναϊκό και να γίνεται ένα με τον κόσμο του.


Χαρακτηριστικό είναι πως ζητά πολλές φορές να του εξηγήσουν τι σημαίνουν τα συνθήματα που τραγουδά η εξέδρα του “τριφυλλιού”. Κατά τη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης με τη Γουέστ Χαμ, ο Γάλλος επιθετικός στάθηκε σε ένα σύνθημα, όταν άκουσε το όνομα του συμπατριώτη του Σίντνεϊ Γκοβού. Αυτό που πρωτοακούστηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατά την άφιξη του πρώην άσου της Λιόν και αναφέρει κάτι σχετικά με τη Συγγρού και τον Ολυμπιακό.

Ο Τζιμπρίλ ζήτησε από οπαδό του Παναθηναϊκού από το Μόναχο που τον πλησίασε για φωτογραφία, να του εξηγήσει τι ακριβώς λένε οι οπαδοί για τον Γκοβού. Μόλις συνειδητοποίησε περί τίνος πρόκειται ξεκαρδίστηκε στα γέλια και αφού έκανε μια χαρακτηριστική χειρονομία, είπε…   «Είναι τρελοί οι οπαδοί μας».

Του έγινε έπειτα και η επισήμανση ότι η Συγγρού είναι ο δρόμος που οδηγεί στον Πειραιά και ότι στο παρελθόν υπήρχαν εκεί κάποιες «γυναίκες» που… εργάζονταν και γέλασε και πάλι για δεύτερη φορά. Όταν μάλιστα ο οπαδός τον προέτρεψε να… νικήσουν τον Ολυμπιακό, ο Σισέ απάντησε: «Θα το κάνουμε».

Όσον αφορά κάποια συνθήματα που αφορούσαν τα διοικητικά, ο Σισέ με μια κίνηση των ώμων του έδειξε πως δεν έχει πάρει… χαμπάρι γιατί γίνεται αυτό, δείχνοντας απορημένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια