Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

"Άσφαιρο" το φιλικό με Λάτσιο

Μία νίκη και μία ήττα στα πέναλτι σε αγώνες διάρκειας 45 λεπτών είχε ο απολογισμός για την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, στο τουρνουά στο οποί...

Μία νίκη και μία ήττα στα πέναλτι σε αγώνες διάρκειας 45 λεπτών είχε ο απολογισμός για την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, στο τουρνουά στο οποίο συμμετείχε στο τουρνουά, στο στάδιο Κομουνάλε Αουρόντζο ντι Καντόρε στην Ιταλία.


Αρχικά ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 επί της Πορτουγκρουάρο, χάρη σε γκολ του Μαρτίν στο 24΄με κεφαλιά (ο ίδιος παίκτης έχασε πέναλτι στο 14΄, στέλνοντας την μπάλα άουτ).


Στη συνέχεια, η ομάδα του Σάκη Τσιώλη  ήρθε αντιμέτωπη με τη Λάτσιο, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0, για να χάσει με 4-3 στα πέναλτι (ευστόχησαν οι Ουμπίντες, Καπετάνος και Μόνχε ενώ αστόχησαν οι Σολάκης και Αλβάρεζ).

Ο Ολυμπιακός Βόλου παρατάχθηκε απέναντι στην Πορτογκρουάρο με την εξής σύνθεση: Ρόκα, Σελεζί, Ρόκας, Τομάς, Κουσέρα, Σκάρος, Κάστρο, Μητρόπουλος, Ρίκα, Πλιάγκας, Μαρτίν.

Στον αγώνα με τη Λάτσιο έπαιξαν οι Γιακούποβιτς, Ψυχογιός, Ζαραδούκας, Σανκαρέ, Κουσέρα (20΄ Γκότοβος), Αλβάρεζ, Καπετάνος, Μόνχε, Ουμπίντες, Καμπάνταης και Σολάκης.


Τέλος η αποστολή της θεσσαλικής ομάδας θαμεταβεί για διανυκτέρευση στη Βερόνα και το Σάββατο αναχωρεί αεροπορικώς για το Μονακό, όπου το βράδυ (20:00 ώρα Ελλάδος) θα δώσει φιλικό αγώνα με τη Μονακό στο στάδιο Λουί Ντε.

Επιμέλεια: Αγγελική Κουρεμένου

Δεν υπάρχουν σχόλια