Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

ΧΑΝΙΑ: «Άδειασε» το ρόστερ

Σε αρκετές αλλαγές στη σύνθεση του ρόστερ προχώρησε χθες η διοίκηση του ΑΟ Χανιά, που γνωστοποίησε και επίσημα την αποχώρηση 14 ποδοσφαιριστ...

Σε αρκετές αλλαγές στη σύνθεση του ρόστερ προχώρησε χθες η διοίκηση του ΑΟ Χανιά, που γνωστοποίησε και επίσημα την αποχώρηση 14 ποδοσφαιριστών από το έμψυχο δυναμικό του συλλόγου, είτε με δανεισμό, είτε μέσω αποδεσμεύσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κρητικής διοίκησης: 

«Με υποσχετική ενός χρόνου παραχωρήθηκαν χθές από τον Α.Ο.Χανιά ο τερματοφυλακας Στελιος Μουτζουρης στον Κισαμικό, ο δεκαεπτάχρονος μέσος Μάνος Παπαδάκης στον ΑΟΔΑ ,ο επιθετικός Στελιος Μαυριγιαννάκης στον Πανακρωτηριακό και ο αμυντικός Βατσάκης στα Κεραμειά.Αντιθέτως οριστικά παρελθόν από την ομάδα αποτελούν οι Ξεκουκουλωτάκης που μετατέθηκε στην Αθήνα, ο αμυντικός Χρήστος Γεωργοπάλης που αρνήθηκε την οικονομική προσφορά του Α.Ο.Χ και ο μέσος Γιώργος Πετράκης που επιστρέφει στον Ικαρο Μουρνιών. Υπενθυμίζεται επίσης ότι δεν ανανεώθηκε η συνεργασία με τους Λετρο, Ράπτη και Παπανικολάου και Λ.Πενταράκη ενώ τιμητική ελευθέρας δόθηκε στον Δημ. Παπιδάκη. Παρελθόν για τον ΑΟΧ αποτελούν και οι Γιάννης Σωτηρογλου και Γιόργκι Αντιασβίλι». 

Από εκεί και πέρα, ο ΑΟ Χανιά συνεχίζει την προετοιμασία του στο Βέρμιο Ναουσας, όπου ήδη δοκιμάζονται τέσσερις παίκτες για να ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια