Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Καραγεωργίου: Να φέρουμε έναν κεντρικό αμυντικό

Σε δηλώσεις του στο "Athletic Radio 104,2" o προπονητής του εργοτέλη Νίκος Καραγεωργίου έθεσε ως βασικό στόσο την απόκτηση ενός κε...

Σε δηλώσεις του στο "Athletic Radio 104,2" o προπονητής του εργοτέλη Νίκος Καραγεωργίου έθεσε ως βασικό στόσο την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. ο τεχνικώς των Κρητικών επανέλαβε ότι δεν έχει στα πλάνα του τον Πάτρικ Ογκουνσότο, ζητώντας παράλληλα μεγαλύτερη συμπαράσταση από τον κόσμο της ομάδας.


Θέλουμε αμυντικό

Για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού ο Καραγεωργίου είπε: «Αντιλαμβάνεστε ότι όλες οι ομάδες έχουν δυσκολίες και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι τα ρόστερ δεν έχουν ολοκληρωθεί. Εμείς θέλουμε να προχωρήσουμε στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού ώστε να ενισχυθούμε σε αυτήν την θέση. Πιστεύω ότι σύντομα θα είμαστε σε θέση να πούμε περισσότερα για αυτό το θέμα».

Δεν υπολογίζω τον Ογκουνσότο
Ξεκάθαρος ο έμπειρος προπονητής για το θέμα του Ογκουνσότο τονίζοντας ότι: «Ο Ογκουνσότο δεν είναι στα σχέδια μου. Το έχω πει χίλιες φορές και με έχει κουράσει το θέμα. Όταν πέρυσι, την ίδια εποχή, ο Εργοτέλης είχε προσαρμόσει το σύστημα του πάνω στον Ογκουνσότο, εκείνος έφυγε για την Ρωσία. Πήραμε μετά τον Λεάλ και αντικαταστήσαμε τον Ογκουνσότο».

Θα καλύψουμε το κενό του Τσεσνάουσκις, θα βοηθήσει ο Ολίσε

Σε ότι αφορά την αποχώρηση του Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις και την απόκτηση του Εγκούτου Ολίσε, ο άλλοτε τεχνικός της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ δήλωσε: «Είχαμε προσαρμόσει πολλά πράγματα στον Τσεσνάουσκις και τώρα που έφυγε δεν τον αναπληρώσαμε επειδή υπάρχουν προβλήματα. Όμως, υπάρχουν αθλητές που βρίσκονται στο ρόστερ του Εργοτέλη και οι οποίοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Επειδή γνώριζα που θα κινηθούμε ήξερα σε ποια πλαίσια θα κινηθούμε, μπαίνουμε γεμάτοι τη νέα χρονιά
Παρότι τα δύο κεντρικά χαφ έβγαλαν μεγάλο χρόνο πέρυσι και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους Τζούνιορ-Μπέτο, θέλησα να βάλω στην ομάδα ένα ακόμα ποδοσφαιριστή που θα βοηθήσει την ομάδα».

Βίσιο, Χαντί και οι άλλοι νέοι


Παράλληλα, ο Νίκος Καραγεωργίου μίλησε και για τους Βίσιο, Χαντί αλλά και για την παρουσία νεαρών παικτών στην ομάδα.
«Ο Βίσιο νιώθει καλά εδώ και μήνες, σημασία έχει να φανεί πως είναι ψυχολογικά. Είναι ένα παιδί που αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά και μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τη νέα χρονιά.
Στον Χαντί θέλουμε να δώσουμε την δυνατότητα να φανεί και να δείξει ότι έχει την ικανότητα να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο. Είναι ένα παιδί που το παρακολουθήσαμε όσο ήταν στην Χερσόνησο και θα περιμένουμε να δείξει το ταλέντο του.
Στο ρόστερ του Εργοτέλη υπάρχουν πολλά παιδιά που αποτελούν το μέλλον του συλλόγου. Θα είναι ευχής έργο και μεγάλη επιτυχία όχι μόνο για τον Καραγεωργίου αλλά και για τα τμήματα υποδομής του Εργοτέλη καθώς έχει δοθεί πολύ μεγάλη σημασία. Πολλά θα εξαρτηθούν και από τον ίδιο τον αθλητή αφού εμείς τους δώσαμε την δυνατότητα να βρίσκονται στο ρόστερ του Εργοτέλη».

Η προετοιμασία και οι φετινοί στόχοι
Ο προπονητής των Κρητικών μίλησε και για την προετοιμασία, ενώ υπογράμμισε ότι βασικός στόχος του Εργοτέλη στο νέο πρωτάθλημα είναι να τερματίσει ψηλότερα στη βαθμολογία σε σχέση με πέρυσι.
«Εκείνο που πρέπει να κοιτάξουμε είναι ότι πρόκειται για μια δύσκολη περίοδο, ιδιαίτερα για τους ποδοσφαιριστές επειδή υπάρχει μια καταπόνηση. Οι περισσότεροι, βέβαια, περιμένουν την έναρξη της προετοιμασίας και υπάρχει διάθεση και όρεξη για δουλειά. Είναι γνωστό ότι στην Κρήτη δεν υπάρχει η δυνατότητα να παίζουμε φιλικά παιχνίδια και επιλέγουμε να πάμε στο εξωτερικό. Εκεί βρίσκουμε ομάδες που παίζουν διαφορετικά από την Ελλάδα.
Βλέποντας πέρυσι την ομάδα να αποδίδει έτσι στον πρώτο γύρο, δεν περιμέναμε ότι θα υπήρχε αυτός ο δεύτερο γύρος. Ελπίζω ότι φέτος θα έχουμε διαφορετικά στάνταρ απόδοσης και να μην υπάρχει αυτό το τέλος που υπήρχε στο φετινό πρωτάθλημα. Όλοι ελπίζουμε ότι θα σταθούμε ψηλότερα στην βαθμολογία και θα μπορέσουμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο», τόνισε ο Καραγεωργίου.

Σταθείτε στο πλευρό της ομάδας

Καταλήγοντας, ο κόουτς των Κρητικών ζήτησε από τους φιλάθλους να βοηθήσουν περισσότερο την ομάδα σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.
«Ελπίζω ότι οι φίλαθλοι του Εργοτέλη να σταθούν δίπλα στους παίκτες και με την βοήθεια τους στο γήπεδο να είναι δίπλα μας. Και βέβαια θα πρέπει να σταθούν δίπλα στην διοίκηση του Εργοτέλη και τον Απόστολο Παπουτσάκη που είναι ο κύριος χορηγός της ομάδας και κάνει ότι μπορεί ώστε να μην λείπει τίποτα από τον σύλλογο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Νίκος Καραγεωργίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια