Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Έμεινε στο "χ" ο Πανιώνιος

Ισόπαλος 2-2 αναδείχθηκε ο Πανιώνιος στην φιλική αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Καρπενήσι, με τον προπονητή των «κυανέρυθρων», Μίκαελ Στό...

Ισόπαλος 2-2 αναδείχθηκε ο Πανιώνιος στην φιλική αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Καρπενήσι, με τον προπονητή των «κυανέρυθρων», Μίκαελ Στόρε να χρησιμοποιεί στην επανάληψη και τους δύο υπό δοκιμή Αφρικανούς.


 Οι «νεοσμυρνιώτες» πήραν προβάδισμα  στο 8’ με κεφαλιά του Μανιάτη, για να ισοφαρίσουν οι Αγρινιώτες στο 18’ με τον Μόρετς. 

Στο δεύτερο ημίχρονο  ε, έγινε το 1-2 με κεφαλιά του Γκούρμα και στο 63’ ο Κούκετς με σουτ που κόντραρε στον Κούσα, έγραψε το τελικό 2-2.  

Παράλληλα ο Κουμορτζί έπαιξε στο πρώτο μέρος, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, σε αντίθεση με τον Μπάλαμπαν, ο οποίος υπέστη ένα ελαφρύ διάστρεμμα και θα μείνει εκτός για μερικές μέρες.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μάχο, Γιόνσον (63’ Γκόντφρεντ), Φουγκουάγιο, Λάτκα (46’ Κοντοές), Σιόβας, Οκόρο (81’ Εντζίκε), Κουμορτζί (46’ Οκπάκο), Μανιάτης (86’ Αναστασόπουλος), Γουνδουλάκης (43’ Κούκετς), Μπάλαμπαν (52’ Σκούρτης), Σαλαλί (46’ Τσότσαλιτς)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπαμπανιώτης (46’ Τζενάμο), Μπακάκης (46’ Μπελεβώνης), Αναστασιάδης (88’ Μεταξούλης), Παλαιολόγος (46’ Κούσας), Γκόλιας (46’ Βούκοβιτς), Μόρετς (85’ Πασσάς), Γκούνκελ (46’ Μουμίν), Θεοδωρίδης (66’ Μπερερής), Μπαϊκαρά (46’ Μπουμάλ), Καούνος (46’ Καραμαλίκης), Πασσάς (46’ Γκούρμα)

Επιμέλεια: Αγγελική Κουρεμένου

Δεν υπάρχουν σχόλια