Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

"Ξεκινάει μια νέα σελίδα για την εθνική ομάδα"

Αισιόδοξος για το μέλλον της Εθνικής  Ελλάδος παρουσιάστηκε ο Μιχάλης Σηφάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον "Athletic Radio&quo...


Αισιόδοξος για το μέλλον της Εθνικής  Ελλάδος παρουσιάστηκε ο Μιχάλης Σηφάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον "Athletic Radio".Ο τερματοφύλακας του Άρη πιστεύει πως ανοίγει μία νέα σελίδα για την "γαλανόλευκη", η οποία θα είναι βελτιωμένη συγκριτικά με την προηγούμενη.

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Σηφάκη στον "Athletic Radio":

Για το μέλλον της Εθνικής: "Ξεκινάει μια νέα σελίδα για την εθνική ομάδα. Αυτό που θα δείτε θα είναι μια εθνική ομάδα αρκετά βελτιωμένη.

Το σημαντικό είναι ότι στο παιχνίδι με την Σερβία παρόλο που ήμασταν με τον νέο προπονητή λίγες ημέρες, δουλέψαμε αρκετά και κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση. Όλοι είδαν ένα διαφορετικό σχήμα".

Τι να περιμένει ο κόσμος απ’ την ομάδα: "Θα δούμε μια ομάδα με ταυτότητα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. 

Το σημαντικό για την εθνική ομάδα είναι ότι έχει παίκτες με παιχνίδια στα πόδια τους. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να βοηθήσουμε ανά πάσα στιγμή".

Για το παιχνίδι με την Γεωργία την Παρασκευή στο "Καραϊσκάκη": "Η Γεωργία είναι πολύ καλή ομάδα. Έχει έναν προπονητή που να μας γνωρίζει πολύ καλά, βρίσκεται αρκετά χρόνια στην Ελλάδα (σ.σ. Κετσπάγια). 

Κάθε αρχή είναι και δύσκολη. Σίγουρα, δεν έχουμε πολλά παιχνίδια στα πόδια μας αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία.

Ήδη βρισκόμαστε σε ρυθμούς φουλ περιόδου λόγω και των συμμετοχών στο Europa League. Είναι ένας αξιόλογος αντίπαλος όμως αν παρουσιαστούμε εμείς όπως πρέπει θα πάμε καλά".

Για την προκριματική φάση:

"Πρέπει να προσέξουμε πρώτα το παιχνίδι με την Γεωργία και μόλις τελειώσει εκείνο να κοιτάξουμε αυτό με την Κροατία. Στόχος είναι η πρώτη θέση και η πρόκριση στα τελικά. 

Έχουμε ένα ταξίδι μπροστά μας και θα δώσουμε τα πάντα ώστε να είμαστε στα γήπεδα της Ουκρανίας".

Για την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο: "Αυτή η εμπειρία ήταν ανεπανάληπτη. Βρίσκεσαι στο επίκεντρο του κόσμου για έναν μόνο. 

Είναι κάτι που δεν μπορείς να το περιγράψεις με λόγια και τα συναισθήματα είναι ανεπανάληπτα".

Επιμέλεια:Νίκος Λυμπερτάς

Δεν υπάρχουν σχόλια