Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ζήτησε να επιστρέψει στο... λιμάνι ο "Ελέ" χωρίς χρήματα!

Την επιθυμία του να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε και συγκεκριμένα στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι που μας πέρασε ,αποκάλυψε ο Δημήτρης...

Την επιθυμία του να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε και συγκεκριμένα στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι που μας πέρασε ,αποκάλυψε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, μιλώντας με παίκτες των «ερυθρολεύκων» μετά τον αγώνα με τον Ηρακλή.

Επίσης το σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας “Φως”, αναφέρει πως ζήτησε απο τον Δημήτρη Θεοδωρίδη να γυρίσει και να κλείσει την καριέρα ότι δεν τον νοιάζουν τα λεφτά και πως απλά ήθελε να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε. Μάλιστα, έκανε και δεύτερη κρούση στον Ολυμπιακό, μόλις άλλαξε το ιδιοκτησιακό καθεστώς, αλλά και πάλι δε βρήκε ανταπόκριση.

 Παράλληλα, ο έμπειρος γκολκιπερ του “γηραιού”μιλώντας με τους παίκτες του Ολυμπιακού , αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια και για τον Δημήτρη Φετφατζίδη, λέγοντας χαρακτηριστικά «Τι είναι αυτός ο μικρός, έπαθα πλάκα! Αν ήταν να τον αγοράσει ο Ολυμπιακός σε λίγο καιρό, θα χρειαζόταν πολλά λεφτά!».

Δεν υπάρχουν σχόλια