Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Σημαντική ενίσχυση για τα Τρίκαλα

Σε τετραπλό "κτύπημα" προχώρησαν τα Τρίκαλα αποκτώντας τους Μπουκουβάλα, Σλάβεν Στεπάνοβιτς, Ζίλιτς και Μουρκάκη.


Σε τετραπλό "κτύπημα" προχώρησαν τα Τρίκαλα αποκτώντας τους Μπουκουβάλα, Σλάβεν Στεπάνοβιτς, Ζίλιτς και Μουρκάκη.
 

Η ΠΑΕ Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ ανακοινώνει την συμφωνία συνεργασίας για έναν χρόνο με τον διεθνή ποδοσφαιριστή μέχρι πρότινος της ΑΕΛ, Μιχάλη Μπουκουβάλα: "Γεννήθηκε στις 14 Ιανουαρίου 1988. Διεθνής αμυντικός με τις Εθνικές νέων και Ελπίδων , ξεκίνησε από την ακαδημία "Ελπίδες" Αγρινίου , μεταγράφηκε στον Παναιτωλικό με τον οποίο είχε 27 συμμετοχές και 1 γκολ και κατόπιν έπαιξε για την ομάδα της ΑΕΛ από το 2007 με την οποία έχει 37 συμμετοχές από τις οποίες οι δύο σε Ευρωπαϊκά παιχνίδια".

 
Ακόμα η ΠΑΕ ΑΟΤ ανακοίνωσε και την απόκτηση των Ζίλιτς, Μουρκάκη. Πιο συγκεκριμένα: "Η ΠΑΕ Α.Ο. Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Σίϊντ Ζίλιτς και Νίκου Μουρκάκη με συμβόλαια συνεργασίας ενός έτους".

Ο Βόσνιος μεσοεπιθετικός γεννημένος στις 17 Σεπτεμβρίου 1982, δοκιμάστηκε στο πρόσφατο φιλικό του ΑΟΤ με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Αγωνιζόταν στην NK Drava Ptuj και είναι κάτοχος Σλοβένικου διαβατηρίου.

Όσον αφορά τον Στεπάνοβιτς είναι μεσοεπιθετικός, γεννημένος το 1987 και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο.Προηγούμενη ομάδα του υπήρξε η Βοϊβοντίνα.Πρόκειται για πολύ καλό παίκτη, καθώς ΑΕΚ και Παναθηναϊκός είχαν δείξει ενδιαφέρον γι’ αυτόν.

Επιμέλεια: Νίκος Λυμπερτάς

Δεν υπάρχουν σχόλια