Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Δεν τα κατάφερε η Εθνική

Σε κακή μέρα βρέθηκε σήμερα η Εθνική μας, μη καταφέρνοντας να πετάξει στην πρώτη θέση , γνώρισε την πρώτη ήττα στη διοργάνωση με 76-65βαπο τ...

Σε κακή μέρα βρέθηκε σήμερα η Εθνική μας, μη καταφέρνοντας να πετάξει στην πρώτη θέση , γνώρισε την πρώτη ήττα στη διοργάνωση με 76-65βαπο την διοργανώτρια Τουρκία.


Οι διεθνείς του Καζλάουσκας ήταν κακοί σε τρία δεκάλεπτα για άλλη μια φορά παρουσίασαν αδυναμίες σε άμυνα και επίθεση, πήγαν στη λογική των πολλών τριπόντων που τα περισσότερα βρήκαν σίδερο, δεν είχαν ρυθμό, δεν μπόρεσαν να βγάλουν αιφνιδιασμούς, δέχτηκαν πολλά καρφώματα και έκαναν πολλά λάθη.

Σε αντίθεση με τους Τούρκους, που είχαν  ηγέτη τον εκπληκτικό Ιλιάσοβα , ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 26 πόντους και 6 τρίποντα « εκτελώντας»ε την «επίσημη αγαπημένη» και βοηθώντας  την ομάδα του Τάνιεβιτς να πάρει εύκολα το ντέρμπι του Γ΄ομίλου.

Πλέον η ελληνική ομάδα που αντιμετωπίζει αύριο την Ακτή Ελεφαντοστού(18.30) και μεθαύριο τη Ρωσία θέλει 2/2 νίκες για να πάρει τη δεύτερη θέση του Γ΄ομίλου και να μάθει τον αντίπαλο της στα χιαστί παιχνίδια της φάσης των «16».

Τα δεκάλεπτα: 15-22, 39-41, 65-51, 65-76

Δεν υπάρχουν σχόλια