Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Mπιέρσμιρ: Επέλεξα να μην ρισκάρω...

Απογοητευμένος απο την παρουσία του  στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Ματίας Μπιάρσμιρ με δηλώσεις του στον Νορβηγικό Τύπο, χαρακτηρίζοντας......

Απογοητευμένος απο την παρουσία του  στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Ματίας Μπιάρσμιρ με δηλώσεις του στον Νορβηγικό Τύπο, χαρακτηρίζοντας... ρίσκο την επιλογή του αν παρέμενε στους "πράσινους".

Ο Σουηδός αμυντικός αμέσως μετά την ολοκλήρωση του του δανεισμού του στη Ρόζενμποργκ, μίλησε στη νορβηγική εφημερίδα “Hamar Arbeiderblad”, όπου αναφέρθηκε στο γεγονός της μη χρησιμοποίησής του από τους πρωταθλητές Ελλάδας. Παράλληλα, ο κεντρικός μπακ αποκάλυψε τον λόγο που επέλεξε την Ρόζενμποργκ

Αρχικά, είπε:«Δεν είμαι δειλός που… τρέχει μακριά όταν υπάρχει ανταγωνισμός, αλλά δεν μπορούσα να ρισκάρω να μην παίζω. Είμαι ακόμα νέος και πρέπει να εξελιχθώ. Θέλω να νιώθω ότι παίζω σημαντικό ρόλο σε μια ομάδα και όχι απλά να παίζω ένα παιχνίδι κάθε τρεις εβδομάδες. Ένιωθα ότι θα έχω λιγότερο χρόνο συμμετοχής στον Παναθηναϊκό και επέλεξα να μην ρισκάρω. Θα μπορούσα απλά να κάτσω και να περιμένω μήπως απολυθεί ο προπονητής και αρχίσω να παίζω. Το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα είναι να παίζω πολλά παιχνίδια και αυτό με… τράβηξε στην Ρόζενμποργκ», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια τόνισε: «Προτιμώ να παίζω στο νορβηγικό πρωτάθλημα και στο Europa League, από το να παίξω απλά στο ολλανδικό πρωτάθλημα. Ελπίζω μέσω των αγώνων μου με την Ρόζενμποργκ, να μου δοθεί η ευκαιρία να επιστρέψω στην εθνική ομάδα. Αλλά θα πρέπει να έχω καλή απόδοση».
Όσον αφορά την αλλαγή κλίματος, είπε: «Η αλλαγή αυτή, μάλλον είναι χειρότερη γι’ αυτήν. Είναι σκληρό να μετακομίζεις από την ζεστή Αθήνα στο Τροντχάιμ», τόνισε και συμπλήρωσε γελώντας: «Θα αγοράσει ένα ζεστό μπουφάν».

Πάντως αξίζει να αναφερθεί ότι μπορεί στο "τριφύλλι" ο   ο Μπιέρσμιρ να μην… έπιασε, αλλά ο νορβηγικός Τύπος έχει υποδεχτεί με πολύ θετικούς τίτλους τη μεταγραφή του στη Ρόζενμποργκ. Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «Nettavisen» γράφει ότι είναι ένα πολύ καλό deal για τη Ρόζενμπογκ, ενώ η "Siste" αναφέρει συγκεκριμένα: «Ο Σουηδός μέσα – ο Στάντσγκααρντ έξω», αφού ο πρώην «πράσινος» θα αναπληρώσει το κενού το Δανού αμυντικού. Και τέλος, η εφημερίδα «Dagbladet» αναφέρει «Ένας στόπερ στον δρόμο της Ρόζενμποργκ».

Επιμέλεια:  Aγγελική Κουρεμένου

Δεν υπάρχουν σχόλια