Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Φρέιτας: «Λογικά τελειώσαμε…»

Ένα μικρό «παράθυρο» για την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή άφησε ο Κάρλος Φρέιτας σε πηγαδάκι που είχε με τους εκπροσώπους του Τύπου στο...

Ένα μικρό «παράθυρο» για την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή άφησε ο Κάρλος Φρέιτας σε πηγαδάκι που είχε με τους εκπροσώπους του Τύπου στο περιθώριο της παρουσίασης του Νταμιέν Πλεσί από τον Παναθηναϊκό.


Ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» σε ερώτηση για το ενδεχόμενο αν θα αποκτηθεί ακόμη ένας παίκτης για το ρόστερ της ομάδας απάντησε: «Λογικά τελειώσαμε, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο…».

Ο επιθετικός που αναζητούσαν στην Παιανία και θα έδινε «ανάσες» στον Σισέ δεν ήρθε το φετινό καλοκαίρι, αφού οι τελευταίες μεταγραφές ήταν αυτές των Ραούλ Γκαρσία και Πλεσί, που δεν μπορούν να αγωνιστούν στην κορυφή της γραμμής κρούσης.

«Κοιτάξτε να δείτε, έχουμε δύο επιθετικούς. Τον Σισέ και τον Πετρόπουλο που είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Ο Πετρόπουλος κλήθηκε μάλιστα και στην Εθνική. Γιατί λοιπόν να μην του δώσουμε την ευκαιρία;» απεφάνθη όταν ρωτήθηκε για τον επιθετικό που ήθελε ο Νίκος Νιόπλιας και πρόσθεσε: «Αποκτήσαμε και τον Λουίς Γκαρσία που είναι ένας παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις της επίθεσης. Μπορεί να παίξει στη δεξιά και την αριστερή πτέρυγα, όπως επίσης και πίσω από τον επιθετικό».

Καταλήγοντας, ξεκαθάρισε πως τα δεδομένα για την μη πραγματοποίηση νέας μεταγραφής θα αλλάξουν, μόνο αν προκύψει ένας… «μικρός μάγος»: «Εμείς από εδώ και πέρα κοιτάμε τα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τώρα, αν μας πάρει τηλέφωνο ο Μέσι, τα πράγματα αλλάζουν» είπε με αρκετή δόση χιούμορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια