Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ύμνοι από τους Γάλλους για Σισέ!

Άνθρωποι από το γαλλικό Τύπο βρέθηκαν στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου χθες για  για να παρακολουθήσουν από κοντά τους Γάλλους ποδοσφαιρι...

Άνθρωποι από το γαλλικό Τύπο βρέθηκαν στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου χθες για  για να παρακολουθήσουν από κοντά τους Γάλλους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό και, όπως ήταν φυσικό την παράστασή έκλεψε ο Τζιμπρίλ Σισέ.


«Ο Σισέ χτύπησε δύο φορές», αναφέρει χαρακτηριστικά η “Equipe”, ενώ η ιστοσελίδα “www.vbcfoot.com” πλέκει λέει… «Τζιμπρίλ Σισέ: ο Θεός της Αθήνας», και στη συνέχεια κάνει λόγο για μεγάλη εμφάνιση του στο χθεσινό ντέρμπι.

«O Τζιμπρίλ Σισέ ήταν ο άνθρωπος-κλειδί για τον Παναθηναϊκό το βράδυ του Σαββάτου», αναφέρει η ιστοσελίδα “lefigaro.fr”. 

«Την ώρα που ένας πρώην παίκτης της Λιλ και της Σεντ Ετιέν, ο Κέβιν Μιραλάς, άνοιγε το σκορ για τον Ολυμπιακό (38') στην Αθήνα, δύο γκολ του πρώην άσου της Οσέρ (56', 62') έδωσαν τη νίκη στον γηπεδούχο Παναθηναϊκό (2-1). Ο Γάλλος διεθνής έχει σημειώσει επτά γκολ σε οκτώ αγωνιστικές! 

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, έναν βαθμό πάνω από τον Παναθηναϊκό», συνεχίσει το δημοσίευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια