Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Μονόδρομος η νίκη στο ντέρμπι για τους "πράσινους"

Το μεγάλο ντέρμπι πλησιάζει και ο Νίκος Νιόπλιας γνωρίζει πολύ καλά ότι η νίκη για τον Παναθηναϊκό αποτελεί μονόδρομο αν θέλει να μειώσει τη...

Το μεγάλο ντέρμπι πλησιάζει και ο Νίκος Νιόπλιας γνωρίζει πολύ καλά ότι η νίκη για τον Παναθηναϊκό αποτελεί μονόδρομο αν θέλει να μειώσει την διαφορά απο τον Ολυμπιακό και να εξακολουθεί να ονειρεύεται πρωτάθλημα.

Έτσι θέλοντας να μεταδώσει στους παίχτες το πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι τους είπε «Είναι ένας ματς χωρίς αύριο για εμάς και πρέπει να το κερδίσουμε».

Με αυτή τη φράση ο Κοζανίτης τεχνικός τόνισε  την σπουδαιότητα του αγώνα και δεν άφησε περιθώρια για ήττα στους παιχτες του.

Άλλωστε το ματς με την Κοζάνη για το κύπελλο ήταν μια πολύ καλή προπόνηση για τους πράσινους αφού ο Νιόπλιας μπόρεσε να δει την κατάσταση που βρίσκονται οι παίχτες του ώστε να κινηθεί αναλόγως το Σάββατο .
Πάντως δεν είναι εύκολη η αποστολή του ''τριφυλλιού'' αφού θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό έχοντας πολλές σημαντικές απουσίες για τις οποίες ο Νιόπλιας πρέπει να βρει λύσεις για να τις καλύψει, αν θέλει να ελπίζει σε μια καλή εμφάνιση που θα τους δώσει του πολυπόθητους βαθμούς.

Μέχρι στιγμής σίγουρα εκτός μάχης για το ντέρμπι είναι ο Λέτο και ο Νίνης με αποτέλεσμα να προορίζονται πιθανό για το αρχικό σχήμα ο Σίντνεϊ Γκοβού και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Επίσης ο Κοζανίτης προπονητής σκέφτεται να χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα τον Γιώργο Καραγκούνη, λόγω της ιδιαιτερότητας της αναμέτρησης. Ο 33χρονος μέσος είχε μείνει εκτός αποστολής για το ματς με την Κοζάνη όπως και οι Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο, Μπουμσόνγκ, Σιμάο και Τζόρβας, προκειμένου να πάρουν ανάσες για το ντέρμπι του Σαββάτου.

Επιμέλεια Μαργαρίτα Αντωνάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια