Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Kαι τώρα... η Ρουμπίν!

Μπορεί στον Παναθηναϊκό να πέτυχαν τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι, ωστόσο οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του «τριφυλλιού» τρέχουν...

Μπορεί στον Παναθηναϊκό να πέτυχαν τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι, ωστόσο οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του «τριφυλλιού» τρέχουν και δεν αφήνουν τους «πράσινους» να χαρούν. Και ο λόγος είναι  γιατί ο Παναθηναϊκός «πετάει» αύριο για το μακρινό Καζάν, όπου αντιμετωπίζει την Τρίτη τη Ρούμπιν σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Στα αγωνιστικά, στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, λοιπόν, όσοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αγωνίστηκαν για 60 και πλέον λεπτά στον χθεσινό αγώνα με τον Ολυμπιακό, έκαναν αποθεραπεία.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους έκαναν ζέσταμα, συνέχισαν με ταχύτητες, ακολούθως εκτέλεσαν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα. Ο Λέτο προπονήθηκε ατομικά, ενώ ο Νίνης συμμετείχε κανονικά στο μεγαλύτερο μέρος του πρόγραμματος κάτι που σημαίνει ότι μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του σε φουλ ρυθμούς.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή της ομάδας για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ρούμπιν, που διεξάγεται στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Tσάμπιονς λιγκ. Εκτός αποστολής έμειναν οι: Νίνης, Λέτο, Δημούτσος και Σεϊταρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια