Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Καννελόπουλος στο scorernews: Στόχος η πρώτη τριάδα

Με τα δικά του καθοριστικά γκολ ο Φωκικός έχει καταφέρει να πετύχει σημαντικές νίκες την φετινή σεζόν.

Με τα δικά του καθοριστικά γκολ ο Φωκικός έχει καταφέρει να πετύχει σημαντικές νίκες την φετινή σεζόν.
Ο λόγος για τον Χρήστο Καννελόπουλο, ο οποίος εώς  τώρα διανύει μία  παραγωγική χρονιά, βοηθώντας την ομάδα του να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.  Ο ταλαντούχος επιθετικός του συλλόγου της  Άμφισσας παραχωρώντας δηλώσεις στο "www.scorernews.gr" μίλησε  για την κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καλλονή, λέγοντας χαρακτηριστικά:

" Aν και στην αρχή του πρωταθλήματος  δεν ξεκινήσαμε καλά, η ομάδα τις τελευταίες αγωνιστικές έδειξε ότι έχει βρει τα πατήματα της. Τώρα όσον αφορά το κυριακάτικο ματς με την Καλλονή, σίγουρα είναι δύσκολο, αλλά και πάλι ο στόχος μας δεν αλλάζει. Θα κατέβουμε στον αγωνιστικό χώρο μόνο για θετικό αποτέλεσμα είτε είναι  νίκη είτε ισοπαλία. Σίγουρα πρωταρχικός μας στόχος  είναι πάντα η νίκη".

Ο Καννελόπουλος βρίσκεται στην κορυφή των σκόρερ του Ομίλου με επτά γκολ, με τον ίδι ποδοσφαιριστή να δηλώνει χαρούμενος με αυτήν του την επιτυχία: "Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που συμβάλλω και εγώ με αυτόν τον τρόπο στον Φωκικό και σίγουρα θα τα δίνω όλα σε κάθε παιχνίδι, προκειμένου να φτάσει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται".

Παράλληλα, ο εν λόγω ποδοσφαιριστής δεν παρέλειψε να αναφερθεί και για τον στόχο του Φωκικού, που είναι η πρώτη τριάδα: " Καταρχήν στόχος όλων μας είναι να αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο και εν συνεχεία να τερματίσουμε στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα. Ο Φωκικός πάντα θα έχει υψηλούς στόχους".

Οι δηλώσεις αποσπάστηκαν απο την συντάκτρια Αγγελική Κουρεμένου

Δεν υπάρχουν σχόλια