Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Η UEFA για το ντέρμπι

Αφιέρωμα στα ντέρμπι κορυφής της Ευρώπη φιλοξενεί η ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ και μεταξύ άλλων συγκαταλέγει και το ελληνικό ανάμεσα στον Παναθηνα...

Αφιέρωμα στα ντέρμπι κορυφής της Ευρώπη φιλοξενεί η ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ και μεταξύ άλλων συγκαταλέγει και το ελληνικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.


Η ΟΥΕΦΑ συγκεκριμένα αναφέρει: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια θέση πίσω από τον αιώνιο αντίπαλό του, αλλά δεν πάει σε αυτό το ντέρμπι με τις καλύτερες συνθήκες. Η ήττα από την ΑΕΚ την περασμένη εβδομάδα έφερε την διαφορά στους τέσσερις βαθμούς και αυτό προστίθεται στην απογοήτευση που έχει φέρει η μόλις μία ισοπαλία σε τρία ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ, παράλληλα πέρασε εύκολα στους 16 του ελληνικού κυπέλλου την Τετάρτη κερδίζοντας με 5-0 την Κοζάνη.

Στο μεταξύ ο Ολυμπιακός προέρχεται από έξι σερί νίκες στο πρωτάθλημα αφού είχε χάσει στην πρεμιέρα από τον Ηρακλή και έχοντας μείνει εκτός Ευρώπης. Πλέον η προσοχή του έχει στραφεί μόνο στο πρωτάθλημα, ενώ του δόθηκε η ευκαιρία να ξεκουραστεί πριν από το ντέρμπι καθώς η αναμέτρηση στα μέσα της εβδομάδας για το Κύπελλο Ελλάδας αναβλήθηκε».



…gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια