Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

"Φτερούγισαν" τα... καναρίνια!

Νικητής αναδείχθηκε στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League ο Παναιτωλικός, ο οποίος κέρδισε με 2-1 τον ΟΦ...

Νικητής αναδείχθηκε στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League ο Παναιτωλικός, ο οποίος κέρδισε με 2-1 τον ΟΦΗ στον Αγρίνιο και έτσι έμεινε μόνος στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 26 βαθμούς.  

Τα «καναρίνια» άνοιξαν το σκορ με τον Καούνο στο 23’, ο Ελληνας επιθετικός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ύστερα από  όμορφη σέντρα του Γκουρμά από τα δεξιά.

Οι Κρητικοί κατάφεραν να απαντήσουν στο 36ο λεπτό με όμορφο πλασέ του Γιακούμπου. Την νίκη στους γηπεδούχους έδωσε ο Πίτσος που άθελα του έκανε το 2-1, προκαλώντας… ντελίριο στους οπαδούς του Παναιτωλικού.

Παναιτωλικός-ΟΦΗ 2-1 (Γηπ. Γ.Φ.Σ Παναιτωλικού)
(23' Καούνος σουτ, 47' αυτ Πίτσος - 36' Γιακούμπου σουτ)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας): Τζενάμο, Ρότσα (69' λ.τ Παλαιολόγος), Γκόλιας, Κούσας, Αναστασιάδης, Μουμίν, Δέντσας, Θεοδωρίδης, Παππάς (62' Μπαϊκαρά), Γκούρμα (66' Γκούνκελ), Καούνος.
ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Πίτσος, Μπερτίν, Κιάσσος, Λιαπάκης (58' Μπούρμπος), Κάλαϊτζιτς, Μπούρμπος, Ψωμάς, Αγρίτης (46' Νικλητσιώτης), Γκουέϊ, Γιακούμπου (78' λ.τ Ουκάρ).

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)
Βοηθοί: Νακόπουλος, Κοσμάς (Αθηνών)
Κίτρινες: Μουμίν, Μπαϊκαρά-Πίτσος, Μπούρμπος, Μπερτίν, Κιάσσος

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια