Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ριβάλντο: Όλοι οι προπονητές να πάρουν το DVD του αγώνα!

Ο Ριβάλντο, ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, που είχαμε την ευτυχία να τον δούμε... και στα ελληνικά γήπεδα, σχολί...

Ο Ριβάλντο, ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, που είχαμε την ευτυχία να τον δούμε... και στα ελληνικά γήπεδα, σχολίασε μέσα από το twitter του, το χτεσινό "el classico" αποθεώνοντας την πρώην ομάδα του.....

Ο "Ρίμπο" λοιπόν, καθώς παρακολουθούσε χτες βράδυ το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης, έκανε κάποια σχόλια για την εξέλιξή του αλλά και γενικά για την Μπαρτσελόνα, μέσα από το twitter του. Αρχικά ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, τόνισε πως:

«Η Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Μπορείς να τη νικήσεις, μόνο όταν είναι σε κακή μέρα». Στη συνέχεια, ο Βραζιλιάνος «μάγος» επεσήμανε πως ο ίδιος όσο αγωνιζόταν στη Μπάρτσα, δεν είχε χάσει ποτέ από τη Ρεάλ, στο Καμπ Νου .

Στο τέλος όμως, έκανε ένα σχόλιο, που νομίζω τα λέει όλα, σχετικά με τα όσα είδε όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης χτες βράδυ, από την υπερομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.«Πόσο εύκολο είναι να παίζεις ποδόσφαιρο! Όλοι οι προπονητές πρέπει να πάρουν το dvd και να το δείξουν στις ομάδες τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια