Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Τύρναβος: Πήρε Κωστέλλο

Με την ομάδα του Τυρνάβου θα αγωνίζεται από εδώ και πέρα ο Χρήστος Κωστέλλος που ικανοποίησε τον Μιχάλη Ζιώγα στις δοκιμές που τον υπέβαλε κ...

Με την ομάδα του Τυρνάβου θα αγωνίζεται από εδώ και πέρα ο Χρήστος Κωστέλλος που ικανοποίησε τον Μιχάλη Ζιώγα στις δοκιμές που τον υπέβαλε και οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία.

Ο 24χρονος επιθετικός είχε απασχολήσει τον Τύρναβο και την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού όμως δεν βρέθηκε η χρυσή τομή στο οικονομικό τότε. Ο Κωστέλλος ξεκίνησε την καριέρα του απο την Αναγέννηση Καρδίτσας απ' όπου μεταγράφηκε στην ΑΕΚ και μετά από κάποιο διάστημα δόθηκε δανεικός σε Ηλυσιακό και Βύζα Μεγάρων.

Στη συνέχεια έμεινε ελεύθερος και επέστρεψε στην άλλη ομάδα της Καρδίτσας, τον ΑΟΚ όπου αγωνιζόταν τον τελευταίο χρόνο στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής. Πρόσφατα έλυσε το συμβόλαιό του με τον ΑΟΚ όπως και άλλοι ποδοσφαιριστές αφού ο ΑΟΚ έχασε κάθε ελπίδα για την άνοδο.

Αξίζει να σημειωθεί πως είχε αποβληθεί στο τελευταίο επεισοδιακό παιχνίδι ΑΟΚ-Οικονόμος και η απόφαση για την ποινή του θα ανακοινωθεί στις αρχές Ιανουαρίου.

sporttirnavos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια