Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Κακή ψυχολογία στην Καισαριανή

Σήμερα ο Εθνικός Αστέρας ξεκίνησε την προετοιμασία εν όψει του αγώνα της Κυριακής κόντρα στην Δόξα Δράμας με όχι και τόσο ανεβασμένη ψυχολογ...

Σήμερα ο Εθνικός Αστέρας ξεκίνησε την προετοιμασία εν όψει του αγώνα της Κυριακής κόντρα στην Δόξα Δράμας με όχι και τόσο ανεβασμένη ψυχολογία μετά το 2-0 από το Θρασύβουλο.

Το κλίμα δεν είναι και τόσο ευχάριστο στην ομάδα που Νίκου Παντέλη, ο οποίος έκανε παρατήρηση στους παίκτες του για την χτεσινή εμφάνιση τους πριν την απογευματινή προπόνηση.

«Έχω πολλά παράπονα από την εμφάνιση που κάναμε κόντρα στον Θρασύβουλο και το γεγονός ότι γνωρίσαμε την ήττα σε ένα καθοριστικό παιχνίδι. Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος και ασφαλώς με τέτοιες εμφανίσεις δεν μπορούμε να πάμε πουθενά. Προσωπικά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες σας, το έχω ξαναπεί και παλιότερα, αλλά όλα αυτά πρέπει να βγαίνουν μέσα στο γήπεδο Κοιτάμε μπροστά γιατί μας περιμένουν δύσκολα και καθοριστικά παιχνίδια και πρέπει να δείξουμε το καλύτερο μας αγωνιστικό πρόσωπο.».είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός.

Το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι δύσκολο και οι ''ερυθρόλευκοι'' πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη που οδηγεί στον υποβιβασμό.

Δεδομένου ότι οι ομάδες που έχουν να αντιμετωπίσουν οι Καισαριανιότες στις τρεις επόμενες αγωνιστικές βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογία (Δόξα Δράμας, Παναιτολικός και ΟΦΗ) η ομάδα πρέπει να ξεπεράσει τον εαυτό της για να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει.

Για το επόμενο παιχνίδι ο Πάντέλης έχει στην διάθεση του τους Φραντζέσκι και Διαμάντη οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους.

Ο Γάλλος προπονήθηκε κανονικά και δείχνει να ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε με το πόδι του.

Απόντες από το επόμενο παιχνίδι θα είναι οι Χανιώτης και Καρατζάς γιατί έχουν συμπληρώσει κάρτες.

Ρεπορτάζ Μαργαρίτα Αντωνάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια