Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ανανέωσε ο Μπελούτσι

Την επέκταση του συμβολαίου του Φερνάντο Μπελούτσι με την Πόρτο μέχρι το καλοκαίρι του 2015 ανακοίνωσε στον πορτογαλικό Τύπο ο εκπρόσωπος τ...


Την επέκταση του συμβολαίου του Φερνάντο Μπελούτσι με την Πόρτο μέχρι το καλοκαίρι του 2015 ανακοίνωσε στον πορτογαλικό Τύπο ο εκπρόσωπος του Αργεντίνου πρώην μέσου του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Μέο.

Με την φανέλα της Πόρτο θα εξακολουθήσει να μαγεύει ο Φερνάντο Μπελούτσι τα ποδοσφαιρικά πλήθη για τα τέσσερα επόμενα χρόνια. Ο μάνατζερ του «ράστα» και πρώην άσου του Θρύλου Φερνάντο Αλμπέρτο Μέο, μίλησε στην πορτογαλική εφημερίδα «Record» και ανακοίνωσε ουσιαστικά την παραμονή του 27χρονου Αργεντινού μέσου στους «Δράκους» μέχρι τον Ιούνιο του 2015.

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μέο: «Πριν από λίγες μέρες είχα συναντηθεί με τους διοικούντες την Πόρτο και είχαμε συμφωνήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του Μπελούτσι. Οπότε το μόνο που κάναμε ήταν να υπογράψουμε τα χαρτιά της ανανέωσης».

Ο πρώην παικταράς του Ολυμπιακού φέτος υπήρξε από τους βασικότερους συντελεστές της εκπληκτικής φετινής πορείας της Πόρτο προς την κατάκτηση του τρεμπλ, αφού ήταν στις βασικές επιλογές του Βίλας Μπόας.

Δεν υπάρχουν σχόλια