Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Υπό τους ήχους της σάμπα αποχαιρέτησε την Ελλάδα ο Ζιλμπέρτο

Υπό τους ήχους της σάμπα αποχαιρέτησε την Ελλάδα ο Ζιλμπέρτο που χρειάστηκε μιάμιση ώρα να περάσει το... βουνό από τις βαλίτσες του. Η Ελ...


Υπό τους ήχους της σάμπα αποχαιρέτησε την Ελλάδα ο Ζιλμπέρτο που χρειάστηκε μιάμιση ώρα να περάσει το... βουνό από τις βαλίτσες του.

Η Ελλάδα και ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε την Τρίτη, τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Έναν από τους μεγαλύτερους ξένους, αν όχι τον καλύτερο, που αγωνίστηκε ποτέ στη χώρα μας... Όλοι βέβαια διατηρούμε την ελπίδα να τον ξαναδούμε στην Αθήνα, όταν θα έρθει η ώρα να αναλάβει ένα πόστο στην ομάδα που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην καρδιά του, όπως ο ίδιος παραδέχτηκε.

Μπορεί βέβαια αυτή τη φορά, το αεροδρόμιο να μην είχε πλημμυρίσει από κόσμο, όπως έγινε πριν από 3 χρόνια στην άφιξή του, αλλά και πάλι ο Βραζιλιάνος κατάλαβε πόσο πολύ τον αγαπάει ο κόσμος. Λίγο μετά τις 16:30 έκανε την εμφάνισή του στο «Ελ. Βενιζέλος» ο Κλέιτον μαζί με 4 κοινούς φίλους που είχε με τον Ζιλμπέρτο, οι οποίοι ήταν εφοδιασμένοι και με τα απαραίτητα μουσικά όργανα για να τον αποχαιρετήσουν.

Μόλις ο «αόρατος τοίχος» έκανε την εμφάνισή του άρχισαν να παίζουν σάμπα και να τραγουδούν τον ύμνο του Παναθηναϊκού στα βραζιλιάνικα, κεντρίζοντας την προσοχή του κόσμου. Εκεί περίμεναν και 3 φίλοι του «τριφυλλιού» που ήθελαν να τον αποχαιρετήσουν με τον δικό τους τρόπο, να βγάλουν φωτογραφίες μαζί του και να πάρουν τα τελευταία αυτόγραφα.

Η συνέχεια όμως δεν ήταν καθόλου εύκολη για τον Ζιλμπέρτο, καθώς τον περίμενε αρκετά μεγάλη ταλαιπωρία. Είναι χαρακτηριστικό πως χρειάστηκε να περάσει μιάμιση ώρα στον έλεγχο, προκειμένου να διευθετήσει το θέμα με τις ουκ ολίγες βαλίτσες που διέθετε και τα τρία σκυλιά του. Τελικά λίγο μετά τις 19:00 τα κατάφερε και μαζί με την οικογένειά του κατευθύνθηκε προς την είσοδο της πτήσης 1933 της Air France για Παρίσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια