Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Παναθηναϊκός: «Κλείδωσε» η παραμονή του Jesualdo Ferreira

Με προπονητή τον Jesualdo Ferreira θα πορευθεί ο Παναθηναϊκός τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η διοικούσα επιτροπή συνεδρίασε σήμερα (31/5) για ...


jesualdo ferreira panathinaikos (2)Με προπονητή τον Jesualdo Ferreira θα πορευθεί ο Παναθηναϊκός τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η διοικούσα επιτροπή συνεδρίασε σήμερα (31/5) για περισσότερες από τέσσερις ώρες με βασικό θέμα την παραμονή του Πορτογάλου.

Όπως ανακοίνωσε ο Αδαμάντιος Πολέμης, οι άνθρωποι των «πρασίνων» έμειναν ικανοποιημένοι από το έργο του Ferreira και αποφάσισαν να συνεχίσουν τη συνεργασία μαζί του. «Η απόφαση είναι να παραμείνει ο κ. Ferreira. Ψηφίστηκε ομόφωνα η παραμονή του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πολέμης και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα του τεχνικού διευθυντή: «Δεν υπάρχει οριστική απόφαση αλλά εντός της εβδομάδας θα ανακοινωθεί και αυτός. Εφόσον έχουμε ξένο προπονητή προσωπικά θα ήθελα Ελληνα τεχνικό διευθυντή».
Όσο για τις μεταγραφές, σημείωσε ότι στο συμβούλιο τέθηκαν επί τάπητος τόσο οι πωλήσεις όσο και οι αγορές ποδοσφαιριστών, τονίζοντας ότι όλα θα κριθούν από τις προσφορές που θα γίνουν στην ΠΑΕ, ενώ επιβεβαίωσε ότι ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρουν είναι ο Abdoun.


Δεν υπάρχουν σχόλια