Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ξανά στην εθνική ο Χαριστέας!

Στην αποστολή της εθνικής μας ομάδας για τους αγώνες που ακολουθούν με Κροατία(εντός) και Γεωργία (εκτός), στο πλαίσιο των προκριματικών του...

Στην αποστολή της εθνικής μας ομάδας για τους αγώνες που ακολουθούν με Κροατία(εντός) και Γεωργία (εκτός), στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2012, συμπεριελήφθη ο Άγγελος Χαριστέας. 

Οι εμφανίσεις του Έλληνα επιθετικού με τον Παναιτωλικό δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Φερνάντο Σάντος, ο οποίος αποφάσισε να τον επαναφέρει στη «γαλανόλευκη» για πρώτη φορά από το 2010.

Ο Πορτογάλος προπονητής εξήγησε την επιλογή του αυτή: «Ο Χαριστέας έχει συνδέσει το όνομά του με την εθνική ομάδα. Σωστά δεν ήταν ως τώρα στις κλήσεις και εξίσου σωστά πρέπει να επιστρέψει τώρα. Ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα, βάζει γκολ και είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις της επίθεσης».

Την ίδια ώρα, ο Κώστας Μήτρογλου δεν βρίσκεται στις κλήσεις του Σάντος. Ο τελευταίος πάντως τόνισε: «Δεν έχει σχέση με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, αλλά είναι τεχνική απόφαση». Ο Πορτογάλος μίλησε και για τον Διονύση Χιώτη: «Είδα το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ κόντρα στη Σαχτάρ, όπου ανταποκρίθηκε πάρα πολύ καλά. Θεωρητικά πιο κοντά για να παίξει την επόμενη Παρασκευή είναι ο Τζόρβας».

Για τον «τελικό» με την Κροατία, εξάλλου, ο Σάντος σημείωσε: «Για μένα στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν ματς ζωής ή θανάτου. Πρέπει να δείξουμε πάθος, την ταυτότητα που έχουμε ως ομάδα και να εμφανιστούμε όπως παίζαμε σε όλα τα ματς. Στόχος μας δεν είναι άλλος από τη νίκη».

Παράλληλα, ζήτησε από τον κόσμο να γεμίσει το Καραϊσκάκη, ενώ ερωτηθείς για το αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ΕΠΟ, απάντησε: «Πριν από λίγες ημέρες είχα δείπνο με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας σε πολύ καλό κλίμα».

Στην αποστολή της Ελλάδας, εξάλλου, βρίσκονται οι Τζόρβας, Χιώτης, Τοροσίδης, Σπυρόπουλος, Ζαραδούκας, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος Κυριάκος, Παπαδόπουλος Αβραάμ, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Τζιόλης, Φωτάκης, Αθανασιάδης, Χαριστέας, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Γκέκας, Κονέ, Μάκος, Πέτσος και Βύντρα.

Οι παίκτες της «γαλανόλευκης», τέλος, θα συγκεντρωθούν τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τα παιχνίδια που ακολουθούν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια