Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Λεμονής: «Για το καλύτερο με ΑΕΚ» - Εστογιανόφ: «Έχουμε καλή ομάδα»

Για το καλύτερο θα προσπαθήσει ο Πανιώνιος στο ματς με την ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Τάκη Λεμονή - Τι δήλωσε για την Κυριακάτικη αναμέτρηση ο Εστ...


Για το καλύτερο θα προσπαθήσει ο Πανιώνιος στο ματς με την ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Τάκη Λεμονή - Τι δήλωσε για την Κυριακάτικη αναμέτρηση ο Εστογιανόφ - Στην πρόσφατη προϊστορία στάθηκε ο Τσότσαλιτς

Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θα αγωνιστεί την Κυριακή απέναντι στην ΑΕΚ ο Πανιώνιος, όπως τόνισε ο Τάκης Λεμονής. Ο Έλληνας τεχνικός μιλώντας στην συνδρομητική τηλεόραση χαρακτήρισε δύσκολο το παιχνίδι στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος και μεγάλη ομάδα την ΑΕΚ.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Εμείς θέλουμε να έχουμε καλή παρουσία στο παιχνίδι. Ξέρουμε τις δυσκολίες, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Από την πλευρά του, ο Φαμπιάν Εστογιανόφ δήλωσε: «Έχουμε καλή ομάδα και το έχουμε δείξει μέχρι στιγμής στα παιχνίδια που έχουμε δώσει».

Όσο για τον Έντιν Τσότσαλιτς, τόνισε: «Θέλουμε να δώσουμε τα πάντα και να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία. Έχουμε καλά αποτελέσματα τα τελευταία δύο χρόνια με την ΑΕΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια