Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

O μπαμπάς Ταπούτος και το πούλμαν

Την προετοιμασία του για τον πολύ δύσκολο εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής, με τον Πανιώνιο ξεκίνησε ο Άρης, έχοντας παράλληλα ένα ευτυχές κα...


Την προετοιμασία του για τον πολύ δύσκολο εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής, με τον Πανιώνιο ξεκίνησε ο Άρης, έχοντας παράλληλα ένα ευτυχές και ένα δυσάρεστο γεγονός.
 
Μετά το ατυχές αποτέλεσμα και την κακή εμφάνιση με τον Κολοσσό στο άδειο Αλεξάνδρειο, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής και οι παίκτες του ξεκίνησαν την προετοιμασία τους προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμοι για τον αγώνα στη Νέα Σμύρνη και να μπορέσουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.
 
Ωστόσο τα διοικητικά και οικονομικά προβλήματα συνεχίζονται με αποτέλεσμα η ομάδα να μην μπορεί να… ησυχάσει. Εκεί που όλοι λέγαμε λοιπόν, πως η απόφαση της διοίκησης, η ομάδα να ταξιδέψει οδικώς για την Αθήνα και το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό ήταν μια κακή παρένθεση, οι πληροφορίες λένε ότι διαψευστήκαμε. Συγκεκριμένα, σύμφωνα και με δημοσίευμα του pressaris.gr, εξακολουθούν να μην υπάρχουν χρήματα και όπως όλα δείχνουν παίκτες και προπονητές του Άρη θα ταλαιπωρηθούν ξανά καθώς και αυτή τη φορά, η ομάδα θα ταξιδέψει οδικώς για την Αθήνα.
 
Πάντως, η μέρα είχε και ευχάριστα, καθώς ο Χρήστος Ταπούτος είναι εδώ και λίγες ώρες μπαμπάς αφού η σύζυγός του, Αναστασία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.
 
ΕπιμέλειαΜίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια