Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Μαρκόπουλος: «Μας στοίχισε το δεύτερο δεκάλεπτο»

Στο κακό δεύτερο δεκάλεπτο απέδωσε την ήττα του ΠΑΟΚ από την Κίμκι στην Πυλαία, ο προπονητής του, Σούλης Μαρκόπουλος. Μιλώντας στη συνέντ...


Στο κακό δεύτερο δεκάλεπτο απέδωσε την ήττα του ΠΑΟΚ από την Κίμκι στην Πυλαία, ο προπονητής του, Σούλης Μαρκόπουλος.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του Eurocup, ο έμπειρος κόουτς αναφερόμενος στον αγώνα του Δικεφάλου, τόνισε αρχικά: «Η Κίμκι κέρδισε δίκαια, έπαιξε καλύτερα. Προσπαθήσαμε να σταματήσουμε τον ρυθμό τους την ταχύτητα τους και να περιορίσουμε απώλειες στο καλάθι. Το πρόβλημά μας ήταν στο δεύτερο δεκάλεπτο που δεχτήκαμε 31 πόντους και αυτό μας στοίχισε στην διάρκεια του αγώνα. Έχουμε προβλήματα με τις απουσίες».

Στη συνέχεια, όταν ο Σούλης Μαρκόπουλος ρωτήθηκε αν είναι άδικο για τον ΠΑΟΚ να παίζει με 6-7 παίκτες, σχολίασε: «Έτσι είναι το μπάσκετ, άλλες ομάδες έχουν μεγαλύτερο μπάτζετ και άλλες μικρότερο. Ακόμη, όμως, και αν είχαμε γεμάτο ρόστερ δεν σημαίνει ότι θα νικούσαμε. Πάντως, δεν νομίζω μετά το σημερινό ματς ότι μειώθηκαν οι πιθανότητες πρόκρισης μας. Άλλωστε, αν η Κίμκι είναι ίδια θα νικήσει και τις άλλες δύο ομάδες του ομίλου».

Κουρτινάιτις: «Θα διάλεγα να περάσει ο ΠΑΟΚ»

Από την πλευρά των νικητών, ο προπονητής της Κίμκι, Ρίμας Κουρτινάιτις ανέφερε αρχικά: «Είμαι ευχαριστημένος που κερδίσαμε, δεν ήταν εύκολο. Προηγηθήκαμε με 15 πόντους διαφορά, αλλά δεν πάει ο αντίπαλος να είναι ο ΠΑΟΚ τον οποίο σεβόμαστε σαν ομάδα. Στόχος μας ήταν να περιορίσουμε τον Γκίντενς και τον Γκόρι και το πετύχαμε αυτό. Κλειδί για τη νίκη μας ήταν η άμυνα».

Ενώ όταν ρωτήθηκε ποια ομάδα εκτός από την δική του, έχει περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης από τον όμιλο τους, έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον ΠΑΟΚ, λέγοντας: «Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει πλεονέκτημα γιατί μπορεί να διαχειριστεί κάποια παιχνίδια. Και αν ήταν να διαλέξω μια ομάδα η οποία θα περνούσε ως δεύτερη θα ήταν ο ΠΑΟΚ».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια