Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Μάλντροου: «Μπορώ και περισσότερα»

Στην ομαδικότητα που έδειξε ο Άρη στη νίκη του επί της Γκαστέρα αλλά και στο πόσο έχει ανέβει η ψυχολογία των «κιτρίνων», στάθηκε ο Σαμ Μάλ...


Στην ομαδικότητα που έδειξε ο Άρη στη νίκη του επί της Γκαστέρα αλλά και στο πόσο έχει ανέβει η ψυχολογία των «κιτρίνων», στάθηκε ο Σαμ Μάλντροου.

Ο Αμερικανός που ήταν ο πρώτος σκόρερ του Άρη στον αγώνα στην Ολλανδία για την 3η αγωνιστική του Eurocup, αναφερόμενος στη νίκη των Θεσσαλονικιών, τόνισε: «Ήρθαμε να παίξουμε δυνατά, σαν μια ομάδα γιατί ξέραμε πως αν μέναμε ενωμένοι και συγκεντρωμένοι θα είχαμε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε τον αγώνα. Το πετύχαμε σε ένα μεγάλο μέρος του αγώνα και είναι πολύ σημαντικό ότι καταφέραμε να πάρουμε τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη στη διοργάνωση. Με τις νίκες μακριά από την έδρα μας ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση μας και η ψυχολογία ενόψει των επόμενων δύσκολων αγώνων».

Στη συνέχεια, ο Αμερικανός του Άρη, στάθηκε στο πόσο σημαντική ήταν η απουσία του Χρηστού Ταπούτου, λέγοντας: «Μας έλειπε ο πρώτος σκόρερ και αρχηγός μας. Ήταν δύσκολο και για μας και για τον ίδιο που δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στο παιχνίδι αυτό».

Τέλος, κλείνοντας όταν ρωτήθηκε για το τι πλέον έχει θετική συνεισφορά στα παιχνίδια του Άρη, ο Σαμ Μάλντροου υποσχέθηκε ακόμα καλύτερες εμφανίσεις, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Μπορώ να κάνω και περισσότερα. Το σημαντικό είναι ότι κέρδισε η ομάδα και στόχος μας είναι να συνεχίσουμε έτσι».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια