Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Mε αλλαγές κόντρα στην Δόξα Δράμας

Tη ν Δόξα Δράμας θα υποδεχτεί σήμερα ο  Ολυμπιακός , στο πρώτο από τα δύο εξ αναβολής παιχνίδια με τις ομάδες που αντικατέστησαν Ολυμπιακό Β...

Tη ν Δόξα Δράμας θα υποδεχτεί σήμερα ο Ολυμπιακός, στο πρώτο από τα δύο εξ αναβολής παιχνίδια με τις ομάδες που αντικατέστησαν Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα στο πρωτάθλημα (19.00), και στο μυαλό των παικτών του είναι μόνο η νίκη

Ο τεχνικός των πρωταθλητών, Ερνέστο Βαλβέρδε, θα παρατάξει σήμερα σχήμα μεπολλές αλλαγές (λόγω τραυματισμών αλλά και κόπωσης αρκετών παικτών της ομάδας). Ο Μέγιερι αναμένεται να υπερασπιστεί και πάλι την εστία. Στο κέντρο της άμυνας ο Μαρκάνο θα πάρει τη θέση του τραυματία Μέλμπεργκ. Μαζί του θα είναι -πιθανότατα- ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, εκτός κι αν επιλεγεί ο Ποτουρίδης. 

Στο ένα άκρο της άμυνας είναι πιθανό να ξεκινήσει βασικός ο Ζαραδούκας, ο οποίος είναι στην αποστολή για πρώτη φορά. Αλλαγή ίσως να υπάρξει και στο άλλο άκρο της αμυντικής γραμμής με τον Τοροσίδη να μένει εκτός 11άδας. 

Σε αυτή την περίπτωση ο Μανιάτης θα μετατεθεί από την μεσαία γραμμή στο άκρο της άμυνας, ή στην άλλη περίπτωση ο Βαλβέρδε θα παρουσίασει άλλη μια αλχημεία (όπως αυτή του Μανιάτη στα χαφ) εκμεταλλευόμενος και το γεγονός ότι η Δόξα Δράμας είναι αρκετά απειλητική επιθετικά. 

Μανιάτης και Μοντέστο θα διεκδικήσουν τη θέση του αμυντικού χαφ δίπλα από τονΙμπαγάσα ο οποίος θα πάρει και πάλι μετά από περίπου 25 ημέρες θέση στο αρχικό σχήμα. 

Στην κορυφή της επίθεσης, αναμένεται να ξεκινήσει ο Πάντελιτς, με τον Τζεμπούρ να μένει στον πάγκο για να πάρει ανάσες τις οποίες και έχει ανάγκη. Στην τριάδα πίσω από τον επιθετικό οι Μιραλάς και Φετφατζίδης έχουν πολλές πιθανότητες να βρεθούν, με την τελευταία θέση να διεκδικούν οι Μόνχε ή Αμπντούν. 

Η αποστολή: Κοστάντσο, Μέγιερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Παπαδόπουλος, Ζαραδούκας, Μαρκάνο, Χολέβας, Μοντέστο, Αμπντούν, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Μόνχε, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Τζεμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς. 

Εξάλλου, η Δόξα Δράμας θα αγωνιστεί σήμερα χωρίς τους Βάντερσον και Λεάντρο(που ανήκουν στον Ολυμπιακό και αγωνίζονται δανεικοί στους "μαυραετούς"). Ο τεχνικός της, Απόστολος Χαραλαμπίδης, δεν υπολογίζει ούτε στους ΨυχογιόΚάσιο

Η αποστολή: Σέρεμετ, Ρόκα, Αραβίδη, Στεργιανό, Κανακούδη, Βέρτζο, Μπριλάκη, Κάπελ, Τριποτσέρη, Λίμα Σάντος, Ρούτση, Αμπουμπακάρι, Έρος, Πιτσόκο, Σοϊλέδη, Τοπούζη, Αγγελούδη και Κατσικογιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια