Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

«Έλαμψε» και με τον Φωκικό ο Αστέρας!

Στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας  «σκαρφάλωσε» ο Εθνικός Αστέρας –έστω- λαι προσωρινά, καθώς επικράτησε του Φωκικού με σκορ 2-0, αφήνοντας...


Στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας  «σκαρφάλωσε» ο Εθνικός Αστέρας –έστω- λαι προσωρινά, καθώς επικράτησε του Φωκικού με σκορ 2-0, αφήνοντας με αυτό το… τρίποντο στο παρελθόν την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Πανσερραϊκό.

Τα γκολ για τους «ερυθρόλευκους» πέτυχαν στο 31 ο Σκαρτσίλας και ο Χωριανόπουλος στο 50’.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε ανατροπή του Δήμα από τον Παναγιωτόπουλο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ενώ στο τελευταίο 20λεπτο πίεσαν και δημιούργησαν ευκαιρίες για να μπουν ξανά στο παιχνίδι χωρίς αποτέλεσμα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρνουν με επιτυχία.

Έτσι, η ομάδα του Πέτρου Δημητρίου πέτυχε την 4η διαδοχική νίκη  (3 στο πρωτάθλημα, 1 στο Κύπελλο).

ΦΩΚΙΚΟΣ: Βαλσαμάκης, Κωστόπουλος, Δημητρίου, Χαλούλος, Καλλέργης (72’ Φροξυλιάς), Δήμας (46’ Βαβάτσικος), Δημήτρης, Στόϊκος, Σιάκκας, Σκαρίμπας, Νικόλτσης (77’ Ταμπάκης).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Παναγιωτόπουλος, Παπαθανασίου, Πασκούλοφ, Παντίδος, Λαμπρόπουλος, Παληγεώργος, Νάστος, Χωριανόπουλος (90’ Αδαμάκης), Χαϊκάλης (77’ Χανιώτης), Πασσάς, Σκαρτσίλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια