Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Μαχλάς: «Πάντα στρατιώτης του ΟΦΗ»

Πιστός… στρατιώτης του ΟΦΗ δήλωσε ότι θα είναι ο Νίκος Μαχλάς  κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ. Από εκεί και π...


Πιστός… στρατιώτης του ΟΦΗ δήλωσε ότι θα είναι ο Νίκος Μαχλάς  κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ.

Από εκεί και πέρα, σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ και, αφού ο κ. Μιχαλόπουλος αναφέρθηκε στα θέματα αυτής, ο Νίκος Μαχλάς πήρε το λόγο. Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος των κρητικών τόνισε πως θα είναι για πάντα στρατιώτης του συλλόγου, ενώ πρότεινε και τον κ. Μιχαλόπουλο για τον προεδρικό θώκο.

«Τα λόγια είναι περιττά. Θέλουμε να δούμε το μέλλον της ομάδας. Ο αγώνας που γίνεται από όλους μας είναι μεγάλος. Αναλάβαμε σε δύσκολες στιγμές. Με προσωπικό αγώνα και υπομονή αλλά και την στήριξη των φιλάθλων πορευτήκαμε. Βγάλαμε την ομάδα στην Σούπερ Λιγκ. Ο αγώνας από όλους μας είναι μεγάλος, παρά του ότι κάποιοι λένε ότι έχουμε την ομάδα όμηρο και είναι κάτι που λέω.
Ξεκινήσαμε με σχεδόν μηδαμινά έσοδα και με πάρα πολλά προβλήματα, κάνοντας όλοι μας μεγάλη προσπάθεια. Τα χρέη που αναλάβαμε μας κόστισαν. Και μεις χρεώσαμε την ομάδα θέλοντας και μη για να επιστρέψουμε. Ανεβάσαμε τον πήχη ψηλά για να ανέβουμε. Το ποσό όμως που χρειάζεται μπορεί να καλυφθεί. Το κυριότερο θέμα μας σήμερα είναι οι εκλογές.

Εύχομαι μέσα από αυτήν την τίμια διαδικασία να δείξουν έμπρακτα την βοήθειά τους κάποιοι άνθρωποι που ενδιαφέρονται. Θέλω να ευχαριστήσω, καθώς δεν μπορώ να είμαι πλέον στην ΠΑΕ, όλους. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για την ομάδα, όλα όσα ξοδεύαμε είναι στον ισολογισμό. Χρειαζόμαστε χρήματα. Προσπαθήσαμε να τα καλύψουμε όλα. Εύχομαι να βρεθούν άνθρωποι που θα στηρίξουν οικονομικά τον ΟΦΗ.

Παραμένω στρατιώτης της ομάδας. Πάντα. Δεν θα αφήσω κανένα να πλήξει την ομάδα. Θα λέω πάντα την γνώμη μου και θα εκπροσωπώ την άποψη των πολλών. Προτείνω προεδρο για την σημερινή γενική συνέλευση τον κ. Μιχαλόπουλο, γραμματέα τον κ. Μανουσάκη και ξεκινάμε τη διαδικασία σήμερα. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους», ανέφερε ο Μαχλάς.

Ξημέρης: «Να μην απογοητευτούμε από τα νούμερα»

Στη συνέχεια, μίλησε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, κ. Ξημέρης, και είπε πως στην ομάδα του Ηρακλείου δεν πρέπει να απογοητευτούν από τα νούμερα, καθώς οι ζημιές ανέρχονται περίπου στα 9,9 εκατομμύρια ευρώ. «H σημερινή Γενική Συνέλευση είναι σημαντική για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια