Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

«Αποχωρεί ο Πρόμπιερζ από τον Άρη»!

«Βόμβα» από την Πολωνία  ήρθε να… σκάσει στο «στρατόπεδο» του Άρη. Συγκεκριμένα, πολωνικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο ο Μίχαλ Πρόμπιερζ αποχω...


«Βόμβα» από την Πολωνία  ήρθε να… σκάσει στο «στρατόπεδο» του Άρη.

Συγκεκριμένα, πολωνικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο ο Μίχαλ Πρόμπιερζ αποχωρεί από τους «κίτρινους» λόγω οικονομικών προβλημάτων!

Σύμφωνα, με το sport.pl κάνει λόγο πως υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και δεν πληρώνονται παίκτες λόγω της οικονομικής κρίσης. Έτσι, αναφέρουν ότι αυτός είναι και ο βασικός λόγος που ο Πρόμπιερζ λίγους μήνες μετά την έλευσή του στην Ελλάδα αναμένεται να πάρει το δρόμο της επιστροφής στη χώρα του.

Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα  τονίζει πως θα λύσει το συμβόλαιό του μέσα στην ημέρα. Επίσης, φιλοξενούνται και δηλώσεις του, στις όποιες επεσήμανε πως «τώρα έμαθα ότι οι παίκτες είναι εφτά μήνες απλήρωτοι» και αναφέρθηκε στην τραγική κατάσταση, που επικρατεί στο σύλλογο, κυρίως στο οικονομικό κομμάτι.

Άγνοια από Άρη
Τέλος, από τον Άρη δηλώνουν άγνοια για τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα: «Πως άλλωστε να μη δηλώνουμε άγνοια για τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, από τη στιγμή που χθες το βράδυ διοίκηση και Πρόμπιερ ήταν μαζί και συζητούσαν τον σχεδιασμό της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια