Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Έχασε από την Ολίν Εντιρνέ αλλά και τους Τσέρανιτς και Χαντ ο ΚΑΟΔ

Δεν έφτανε του Γιώργου Καλαφατάκη η «φιλική» ήττα του ΚΑΟΔ από την Ολίν Εντιρνέ είδε και τους Τσέρανιτς και Χαντ να αποχωρούν τραυματίες. ...



Δεν έφτανε του Γιώργου Καλαφατάκη η «φιλική» ήττα του ΚΑΟΔ από την Ολίν Εντιρνέ είδε και τους Τσέρανιτς και Χαντ να αποχωρούν τραυματίες.


Με αφορμή το ρεπό που είχε η ομάδα της Δράμας το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην Α1, ο έμπειρος κόουτς θέλησε να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες με το φιλικό με την Ολίν Εντιρνέ στην Τουρκία από την οποία ηττήθηκε με 75-67, όμως τα δυσάρεστα είναι οι τραυματισμοί των δύο βασικών παικτών του.

Ο Ντράγκαν Τσέρανιτς χτύπησε στο χέρι στη διάρκεια της αναμέτρησης ενώ ο Τζέρεμι Χαντ υπέστη διάστρεμμα. Με την επιστροφή της ομάδας λοιπόν, θα εξεταστούν και οι δύο προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος των τραυματισμών τους και να κριθεί η συμμετοχή τους στον αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 21η αγωνιστική.

Εν τω μεταξύ, ο Γιώργος Καλαφατάκης δεν είχε στη διάθεσή του και τον Κώστα Χαραλαμπίδη, που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 11-15, 33-38, 54-52, 75-67

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια