Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Αστέρας Τρίπολης - Έγινε η παρουσίαση των φετινών μεταγραφών

Μέσα  σε πολύ καλό κλίμα π ραγματοποιήθηκε η παρουσίαση  των δέκα φετινών μεταγραφικών αποκτημάτων  του Αστέρα Πραγματοποιήθηκε στο γ...


Έγινε η παρουσίαση των φετινών μεταγραφών
Μέσα σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των δέκα φετινών μεταγραφικών αποκτημάτων  του Αστέρα
Πραγματοποιήθηκε στο γεμάτο αμφιθέατρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρίπολης τα δέκα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα του Αστέρα, αλλά και των τριών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που ανέβηκαν φέτος από τις ακαδημίες του συλλόγου στην επαγγελματική ομάδα
Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης παρουσιάστηκε ένα όμορφο βίντεο με την πρώτη Ευρωπαϊκή συμμετοχή του Αστέρα Τρίπολης στο Europa League, ενώ στη συνέχεια πήρε το λόγο, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην περσινή πετυχημένη χρονιά, στην παρουσία της ομάδας στην Ευρώπη και φυσικά στους ανθρώπους που έφεραν τον Αστέρα.
Τα βασικότερα σημεία των όσων είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Μποροβήλος έχουν ως εξής: «Είμαι συγκινησιακά φορτισμένος μετά το βίντεο της Ευρωπαϊκής πορείας που ήρθε μετά από μία δύσκολη περσινή χρονιά και για όλους εσάς που είστε εδώ και αγαπάτε αυτή την ομάδα, τη ζήσατε έντονα και η φετινή η χρονιά ήρθε πραγματικά με πολλούς κόπους τους οποίους πραγματικά χρεωθήκαμε όλοι.
Σας καλωσορίζω στο ξεκίνημα αυτής της νέας χρονιάς, μιας χρονιάς που χάρισε την Ευρωπαϊκή πορεία του Αστέρα, μετά από πέντε συνεχή χρόνια παρουσίας στη Super League.
Στο ποδόσφαιρο επειδή είναι ένα λαϊκό άθλημα, ο καθένας μπορεί να κάνει κριτική και είναι εύκολη η κριτική γιατί πραγματικά μηδενός εξαιρουμένου, ισχυριζόμαστε ότι γνωρίζουμε αυτό το άθλημα και ότι μπορούμε να ασκήσουμε την οποιαδήποτε κριτική.
Εν πάση περιπτώσει και με την όποια κριτική μπορεί να κάνει κανένας, η ιστορία γράφει. Η ιστορία έχει γράψει ότι ο Αστέρας για τρία συνεχή χρόνια ήταν πρωταθλητής στην Δ’, στη Γ” και στη Β” Εθνική κάτι που ποτέ δεν έχει ξαναγίνει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και στη συνέχεια για πέντε συνεχή χρόνια βρέθηκε στη Super League, με αποκορύφωμα τη φετινή χρονιά που βρεθήκαμε και στα Ευρωπαϊκά σαλόνια.
Πολλοί μιλάνε για τους στόχους της επόμενης χρονιάς. Εμείς ως διοίκηση αυτό που έχουμε βάλει ως στόχο είναι να δούμε τον Αστέρα ακόμη πιο ψηλά, σταθερά, χωρίς εγωισμούς, με πολύ δουλειά και το κεφάλι κάτω. Θα στοχεύσουμε ως το φεγγάρι και αν δεν το πετύχουμε θα είμαστε κοντά στα αστέρια.
Δεν βάζουμε στόχους, γιατί το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που μπορεί να σε διαψεύσει πολύ εύκολα και να σε βγάλει έξω. Οι γνωρίζοντες την ιστορία του ποδοσφαίρου, το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά αυτό. Εμείς θα πούμε ότι στόχος μας είναι η δημιουργία μίας ισχυρής ομάδος, μίας ομάδας η οποία σταματά κάθε αντίπαλο, είτε είναι στην Τρίπολη, είτε εκτός Τρίπολης ο αγώνας και θα την κάνει σεβαστή από κάθε αντίπαλο.
Μπορώ να σας πω με βεβαιότητα, ότι ο Αστέρας έχει καταφέρει αυτή τη στιγμή Πανελλαδικά να έχει το σεβασμό όλου του Ελληνικού ποδοσφαίρου και όταν λέω όλου, εννοώ όλων όσων εμπλέκονται με αυτό με οποιαδήποτε ιδιότητα.
Αισθάνομαι την ανάγκη να το πω ότι ο Αστέρας είναι δημιούργημα του κ. Καϋμενάκη και του κ. Μπάκου και φυσικά ο Αστέρας που θαυμάσαμε στην Ευρώπη που θαυμάσαμε την τελευταία χρονιά και που ονειρευόμαστε για φέτος είναι δημιούργημα του Σάκη Τσιώλη του προπονητή της ομάδας. Θέλω να στείλω το μήνυμα ότι ο Αστέρας πραγματικά φέτος θα είναι ένας μεγάλος Αστέρας!».
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο προπονητής της ομάδας Σάκης Τσιώλης, ο οποίος χαρακτήρισε πολιτιστικό γεγονός για την Τρίπολη και την Αρκαδία την παρουσία του Αστέρα. Τα βασικότερα σημεία των όσων είπε ο προπονητής του Αστέρα έχουν ως εξής: «Πρόκειται για τη βραδιά του Αστέρα. Να ευχηθούμε καλή χρονιά με υγεία μιας και ξεκινάει τώρα η σεζόν και υγεία σε όλους τους Αρκάδες.
Ο Αστέρας Τρίπολης είναι ένα πολιτιστικό γεγονός για την Αρκαδία και όχι μόνο. Ένα πολιτιστικό γεγονός. Ένα ζωντανό κομμάτι που κάθε Κυριακή δίνει εξετάσεις και φέρνει στις τηλεοράσεις και στα σπίτια σε όλη την Ελλάδα το όνομα του Αστέρα Τρίπολης.
Οι ποδοσφαιριστές είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι σε μία ποδοσφαιρική ομάδα, είναι πολύ δυνατά εργαλεία σ” έναν προπονητή να έχει καλούς ποδοσφαιριστές. Όμως ο Αστέρας έχει κάτι ακόμα περισσότερο από τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές.
Έχει τους ιδιοκτήτες της. Τον κ. Καυμενάκη και τον κ. Μπάκο. Έχει διοίκηση τον κ. Μποροβήλο και των υπόλοιπων παιδιών. Έχει μία άρτια οργανωμένη ομάδα, μία ομάδα που σε κάνει να αισθάνεσαι ότι είσαι τυχερός εγώ και οι συνεργάτες μου παρεμπιπτόντως που συνεργαζόμαστε μ” αυτή την ομάδα. Γιατί ξέρω πραγματικά τι περνάει το Ελληνικό ποδόσφαιρο σήμερα.
Οι καλοί ποδοσφαιριστές είναι σίγουρα σημαντικοί γιατί ενισχύουν το ρόστερ, κάνουν πιο δυνατό το ρόστερ και πιο δυνατή την ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Όμως οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές έρχονται και παρέρχονται.
Εγώ πιστεύω και είμαι σίγουρος ότι ο πιο δυνατός παίκτης σ” αυτή την ομάδα πέρα από τους ιδιοκτήτες που αποτελούν αυτή την κεφαλή της ομάδας και τη διοίκηση, είναι ο κόσμος. Χωρίς τον κόσμο, δύσκολα μπορείς να στήσεις μία πολύ μεγάλη και δυνατή ομάδα.
Αν πήραμε πολύ αξιόλογους ποδοσφαιριστές φέτος και ένα αρκετά ευχάριστο γεγονός είναι ότι ήρθαν αρκετά παιδιά από την Κ-20 να ενισχύσουν την ομάδα μας, ακόμη πιο δυνατό κομμάτι θα πρέπει να είναι ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο.
Αφού ευχηθώ καλή επιτυχία στα νέα παιδιά θα πρέπει να τους πω ότι έρχονται σε μία καλή ομάδα και ότι θα πρέπει να δώσουν πολύ αγώνα για να μπουν σ” αυτή την ομάδα.
Αφού τους ευχηθώ υγεία αυτό που θα θέλω αυτή την Κυριακή είναι ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο. Όλοι μας πέρα από νοοτροπίες και συμπεριφορές, είναι ότι ο Αστέρας είναι ένα πολιτιστικό γεγονός για την Τρίπολη. Θα πρέπει όλοι μας να τον έχουμε σημαία και να προχωρήσουμε.
Βλέποντας το βίντεο με τα παιχνίδια της φετινής περιόδου και καταφεύγοντας στο αποτέλεσμα της άλλης ομάδας που περνάει στους Ομίλους του Europa League και ειδικά η ομάδα αυτή που παίξαμε και που τόσο άδικα αποκλειστήκαμε, ίσως δεν είναι τόσο εύκολο να μιλήσουμε μετά από αυτό, γιατί πραγματικά η συγκίνηση είναι αρκετά μεγάλη και αν θέλετε και η στενοχώρια γιατί σήμερα στους ομίλους θα έπρεπε να είναι ο Αστέρας.
Παρ” όλα αυτά όμως με αυτούς τους ιδιοκτήτες, με αυτή τη διοίκηση, με αυτούς τους ποδοσφαιριστές και κυρίως με το δυνατότερο κομμάτι τον κόσμο μας, πιστεύω ότι θα έχουμε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα θα έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε για να ξαναβρεθούμε στο Europa League και δεν ξέρω κι εγώ που μπορεί να βρεθεί αυτός ο Αστέρας».
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών Σάββας Τσαμπούρης, του οποίου τα βασικά σημεία των όσων είπε έχουν ως εξής: «Εγώ από την πλευρά μου δεν έχω να πω πολλά. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να μιλάνε στον αγωνιστικό χώρο. Καλωσορίζω τους νέους συμπαίκτες μας, κάτι που στο γήπεδο τους έχουμε ήδη καλωσορίσει. Δεν υπάρχουν παλιοί και νέοι σε αυτή την ομάδα. Στόχος μας είναι να δουλέψουμε όσο περισσότερο γίνεται και να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται τον Αστέρα.»
Αμέσως μετά ακολούθησε η παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων (Φούλοπ, Αλβάρο Κάντο, Σανκαρέ, Κάστελς, Καρντάσιο, Γιαλούσης, Φραγκουλάκης, Ντε Μπλάσις, Γκάμπριελ, Ρούσσης) και των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που ανέβηκαν από τις ακαδημίες (Σαραντόπουλος, Αναστασόπουλος, Ντινιωτάκης) με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Μποροβήλο να υποδέχεται τους νέους ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε στον προαύλιο χώρο του Πνευματικού Κέντρου όπου υπήρχε ο σχετικός μπουφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια