Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Επιστροφή στο ΟΑΚΑ με τις… πρώτες ευχές του Γιαννακόπουλου (photos)

Μετά το ρεπό της… επιστροφής από το Καρπενήσι, στον Παναθηναϊκό «έπιασαν» και πάλι δουλειά στο ΟΑΚΑ με την παρουσία του προέδρου της ομ...


Μετά το ρεπό της… επιστροφής από το Καρπενήσι, στον Παναθηναϊκό «έπιασαν» και πάλι δουλειά στο ΟΑΚΑ με την παρουσία του προέδρου της ομάδας, Δημήτρη Γιαννακόπουλου που βρέθηκε για πρώτη φορά στην προπόνηση. Απόντες οι Τσαρτσαρής και Γιαννόπουλος.

Το Καρπενήσι λοιπόν, είναι παρελθόν και πλέον πριν αναχωρήσουν για τα φιλικά τους, οι «πράσινοι» θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους στο ΟΑΚΑ, στο οποίο βρέθηκαν σήμερα μετά το ρεπό της Πέμπτης.  

Μάλιστα, δεν ήταν μόνοι τους καθώς στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων το παρών έδωσε και ο πρόεδρος του Εξάστερου, Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Στην πρώτη του παρουσία στην προπόνηση της ομάδας ως πρόερδρος, ο κ. Γιαννακόπουλος ευχήθηκε τα καλύτερα ενόψει της νέας σεζόν στον Αργύρη Πεδουλάκη και τους παίκτες του. 

Εν τω μεταξύ, ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν είχε στη διάθεσή του τον Κώστα Τσαρτσαρή που υπέστη θλάση σε μια προπόνηση στο Καρπενήσι και θα μείνει εκτός για δεκαπέντε μέρες αλλά και τον Χάρη Γιαννόπουλο παρουσίασε μια κόπωση και για αυτό το ιατρικό τιμ του συνέστησε αποχή ως τη Δευτέρα όταν και θα επιστρέψει στις προπονήσεις. Αντίθετα οι υπόλοιποι "πράσινοι" θα συνεχίσουν την προετοιμασία με διπλή προπόνηση το Σάββατο.

Από κει και πέρα, μέσα στις επόμενες μέρες και αφού πρώτα τακτοποιήσει τα χαρτιά του αναμένεται στην Αθήνα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο Χίλτον Άρμστρονγκ αλλά και ο Ρόκο Λένι Ούκιτς που είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Κροατίας.

 
 
Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια