Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Παναθηναϊκός: Ατομικό ο «Σόφο»

Μια μόλις μέρα μετά το παιχνίδι της πρόκρισης στο TOP 16 με την Ολίμπια, ο Παναθηναϊκός «έπιασε» και πάλι δουλειά ξεκινώντας την προετο...


Μια μόλις μέρα μετά το παιχνίδι της πρόκρισης στο TOP 16 με την Ολίμπια, ο Παναθηναϊκός «έπιασε» και πάλι δουλειά ξεκινώντας την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής με το Περιστέρι με τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη να είναι ο μοναδικός απόντας.

Ελλείψει χρόνου για ρεπό, οι «πράσινοι» μπήκαν και πάλι στις προπονήσεις καθώς την Κυριακή αντιμετωπίζουν εκτός έδρας το Περιστέρι κόντρα στο οποίο δεν θα αγωνιστεί ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης.

Ο διεθνής σέντερ βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας για την κάκωση στο πέλμα που υπέστη πριν λίγες μέρες και για αυτό ούτε και σήμερα ακολούθησε το πρόγραμμα του Εξάστερου. Ωστόσο, όντας αρκετά καλύτερα, σήμερα ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα και πλέον αναμένεται να μπει στις προπονήσεις τις ομάδες από Δευτέρα. Μάλιστα, στο παιχνίδι με τη Φενέμπαχτσε/Ούλκερ αναμένεται και η επιστροφή του στην ενεργό δράση.

Από κει και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι «πράσινοι» τέθηκαν κανονικά στη διάθεση του Αργύρη Πεδουλάκη ενώ ως είθισται εκτός από την ανάλυση και τη δουλειά για το Περιστέρι υπήρξε και ανάλυση για το χθεσινό παιχνίδι με την Ολίμπια Λιουμπλιάνας.

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια