Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Με σούπερ Τζέκο η Σίτι πέρασε απο τη Νόριτς

   Η Νόριτς υποδέχτηκε τη Μάντσεστερ Σίτι και τους «πολίτες» να επικρατούν 4-3. Το ξεκίνημα ήταν τρομερό για την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίν...


  Η Νόριτς υποδέχτηκε τη Μάντσεστερ Σίτι και τους «πολίτες» να επικρατούν 4-3.

Το ξεκίνημα ήταν τρομερό για την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι, καθώς μόλις στο 5’ ήταν ήδη μπροστά στο σκορ με 2-0, χάρις σε ισάριθμα τέρματα του Τζέκο (2’, 4’). Στο 15’ όμως, τα «καναρίνια» επέστρεψαν στη διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος όταν ο Πίλκινγκτον μείωσε σε 2-1.

Στο 44’ ο Νασρί αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, ωστόσο αυτό δεν στοίχισε τελικά στην ομάδα του. Στο 50’ ο Αγκουέρο έδωσε ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του, για να έρθει ο Μάρτιν στο 63’ να μειώσει σε 3-2.

Λίγο αργότερα, ο Μπαν με αυτογκόλ έκανε το 4-2 για τους «πολίτες» για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από τον Μάρτιν στο 75’ που πέτυχε το δεύτερό του προσωπικό τέρμα. 

ΝΟΡΙΤΣ: Μπαν, Μάρτιν, Μπασόνγκ, Τέρνερ, Γκαρίδο, Τζόνσον, Σνόντγκρας, Πίλκινγκτον, Χούλαχαν (74’ Τζάκσον), Τετέι (57’ Χόουσον), Μόρισον (45’ Κέιν).
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Κομπανί, Ζαμπαλέτα, Κλισί, Νάστασιτς, Νασρί, Μπάρι, Σίλβα (56’ Μίλνερ), Τουρέ, Τζέκο (81’ Λέσκοτ), Αγκουέρο (90’ Γκαρσία).

Δεν υπάρχουν σχόλια