Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Παναθηναϊκός: "Ζεστό" ενδιαφέρον για Φουέντες!

Την απόκτηση του αριστερού μπακ της Κόρδοβα, Χουάν Ραφαέλ Φουέντες φέρεται να εξετάζει σοβαρά ο Παναθηναϊκός. Μάλιστα, το όνομα του εν λ...

Την απόκτηση του αριστερού μπακ της Κόρδοβα, Χουάν Ραφαέλ Φουέντες φέρεται να εξετάζει σοβαρά ο Παναθηναϊκός.

Μάλιστα, το όνομα του εν λόγω ποδοσφαιριστή είχαν φέρει στο προσκήνιο για τους «πράσινους» τα Ισπανικά ΜΜΕ.

Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του «τριφυλλιού», Ούγκο Βαρέλα έχει προτείνει τον παίκτη στον Παναθηναϊκό και πλέον αυτός βρίσκεται αρκετά ψηλά στη μεταγραφική του λίστα. Σε δηλώσεις του μάλιστα στο «Goal» ο μάνατζερ του 22χρονου αμυντικού, Ρομπέρτο Κάνιο Αλκαράθ, επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον των «πρασίνων», λέγοντας πως υπήρξαν επαφές ανθρώπου που λειτουργεί για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, με συνεργάτη του.

«Είναι αλήθεια πως συνεργάτης μου είχε επαφές για τον Χουάν Ραφαέλ με έναν Πορτογάλο σκάουτ που λειτουργεί για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Γνωρίζω πως στην ελληνική ομάδα ενδιαφέρονται πολύ και μάλιστα ο Παναθηναϊκός τον έχει παρακολουθήσει αρκετές φορές σε παιχνίδια της Κόρδοβα. Όλα είναι πιθανά. Προσωπικά αυτό το διάστημα ασχολούμαι με κάποιες προσεγγίσεις που έχουμε από την Μ.Βρετανία (Σέλτικ) και την ΙσπανίαΝ (Σαραγόσα, Θέλτα), όμως εφόσον κατατεθεί επίσημη πρόταση, δεν αποκλείω τίποτα...», ήταν τα λόγια του Αλκαράθ.

Δεν υπάρχουν σχόλια