Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Μπουντεσλίγκα καλεί... Ρόβα!

Ο Βασίλης Ρόβας έμεινε ελεύθερος από τον Πανιώνιο και ως γνωστών βρίσκεται τον τελευταίο καιρό σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με ομάδα τ...

Ο Βασίλης Ρόβας έμεινε ελεύθερος από τον Πανιώνιο και ως γνωστών βρίσκεται τον τελευταίο καιρό σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με ομάδα του εξωτερικού.

Ο έμπειρος μέσος, όμως, ακόμη δεν έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με την εν λόγω ομάδα, και σύμφωνα με πληροφορίες του scorernews.gr, δυνατά στην διεκδίκηση της απόκτησης του έχει μπει και σύλλογος που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος (Μπουντεσλίγκα).

Μάλιστα, η γερμανική ομάδα φέρεται να έχει κάνει μία άκρως δελεαστική πρόταση στον Έλληνα ποδοσφαιριστή, με τον Ρόβα να την σκέφτεται ιδιαίτερα σοβαρά.

Να σημειωθεί πως ο έμπειρος αμυντικός μέσος εκπροσωπείται στο εξωτερικό από δυνατό γραφείο μάνατζερ, με Έλληνα ατζέντη τον Βαγγέλη Αγγελή, ο οποίος εκπροσωπεί και τους Σαλπιγγίδη και Μαλεζά.

Όπως και να έχει, μέχρι την ερχόμενη Κυριακή (6/1) αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει το που θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Βασίλης Ρόβας.

scorernews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια